9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Vulturii“ sint in cadere libera

„Vulturii“ sint in cadere libera

Elevii lui Lucescu nu au profitat de esecul lui Fenerbahce

Besiktas a ratat duminica sansa sa se apropie la numai trei puncte de lidera campionatului Turciei, Fenerbahce. In runda a 29-a, Fenerbahce a pierdut in deplasare, cu 1-0, partida cu Rizespor, dindu-i astfel posibilitatea echipei antrenate de romanul Mircea Lucescu sa spere din nou la titlu.

Besiktas a obtinut

remiza in ultimul

minut de joc

„Vulturii“ sint in cadere libera, obtinind cu greu o remiza, 2-2, in meciul de pe teren propriu cu Genclerbirligi. Elevii lui Lucescu dormeau in ghete cind a inceput meciul si s-au treziat abia cind Genclerbirligi conducea cu 2-0, prin golurile marcate de Veysel Cihan (’17) si Souleymane Youla (’18). In minutele de prelungire ale primei reprize, Daniel Pancu a redus din diferenta, 1-2, transformind un penalti obtinut de Ahmet Hassan. Celalalt gol al formatiei antrenate de Mircea Lucescu a fost marcat de Ahmet Yildirim, in minutul 90. Atacantul craiovean Adrian Ilie nu a evoluat in aceasta partida a „vulturilor“.

„Cine vrea sa faca infarct

sa vina la meciurile noastre“

Lucescu a spus dupa meciul cu Genclerbirligi ca aceia care vor sa moara in urma unui infarct sint invitati sa asiste la partidele echipei sale. „A fost un meci ca un atac de cord. Cine vrea sa faca infarct si sa moara sa vina la meciurile noastre, care sint foarte stresante. Am avut un inceput prost de meci. Cordoba a gresit si am fost condusi. A trecut mult timp pina ne-am recapatat increderea in fortele proprii“, a spus Lucescu.

Lucescu l-a criticat pe arbitru

Tehnicianul roman a criticat prestatia arbitrului Bulent Demirlek. „In aceste conditii este foarte greu sa cistigam campionatul. Nu inteleg ce fel de arbitraj este acesta. Nu a vazut ca Sergen a fost faultat in careu si spre finalul meciului a existat un hent la unul dintre jucatorii echipei Genclerbirligi. Nu ne-a acordat penalti dupa aceste faze. Portarul echipei oaspete a tras de timp sapte minute. Ma asteptam insa la aceste lucruri dupa meciul cu Galatasaray“, a mentionat Lucescu, care a adaugat ca nu intentioneaza sa demisioneze.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS