9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Accident“ fara urmari

„Accident“ fara urmari

Pandurii Tirgu Jiu a „inviat“ dupa victoria de trei puncte la adevar de la Fieni, mentinindu-se la sapte puncte de liderul Sportul Studentesc, victorie cu atit mai pretioasa cu cit a urmat unei saptamini tensionate, dominate de schimbarea de obiectiv, de zvonul plecarii antrenorului Emil Sandoi si de diminuarea drepturilor salariale ale jucatorilor.

Descatusati de obligatia de a cistiga lupta pentru promovare cu „studentii“ bucuresteni, dupa ce conducerea a revenit la vechiul obiectiv, locurile doi- cinci, Pandurii Tirgu Jiu a reusit sa se impuna in cea de-a doua deplasare consecutiva in fata codasei Cimentul Fieni, cu scorul de 2-0. Golurile gorjenilor au fost marcate de Vintilescu, cite unul in fiecare repriza.

Meciul a fost dominat de catre elevii lui Emil Sandoi, care au ratat mai multe oportunitati de a transa si mai clar partida in favoarea lor, I. Stefan si A. Popescu fiind „autorii“ ghinionisti, primul sutind in bara, iar cel de-al doilea nereusind sa-l invinga pe portarul advers intr-un duel unu la unu. Indisponibilii Nica si Popete au fost recuperati, astfel incit Sandoi a avut la dispozitie cel mai bun „unsprezece“ cu exceptia capitanului Trofin, in continuare accidentat. Daca Negrila a avut credit din partea antrenorului la infringerea de la Pitesti, la Fieni a fost rindul lui Nicola sa beneficieze de sansa titularizarii si s-a achitat bine de sarcini.

Tehnicianul Emil Sandoi sustine ca „meciul de la Fieni a fost unul dintre jocurile bune ale echipei Pandurii. Consider ca meciul de la Pitesti a fost doar un accident.“ Divizionarii B gorjeni au avut liber pina ieri, la ora 17.00, cind a fost programat primul antrenament dupa Sarbatorile de Paste. Fotbalistii lui Sandoi au intrat apoi in cantonament in vederea partidei de pe teren propriu, de miine, impotriva oltenilor de la FC Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS