9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Pandurii“ joaca pentru bani

„Pandurii“ joaca pentru bani

Cimentul Fieni – Pandurii

• Stadion „Cimentul“, astazi, ora 11.00.

Pandurii (formatia probabila): Lung – Mauta, Radoi, Negrila – Stanciu, Arcanu, Gaman, I. Stefan, Ursu – A. Popescu, Vintilescu. Antrenor: Emil Sandoi.

• Vor arbitra: L. Dan – A. Damian, A. Lungu.

• Observator: V. Curt.

• Celelalte partide: Inter Gaz – Juventus Bucuresti, ARO Cimpulung – Minerul Motru, Rulmentul Alexandria – FCM Tirgoviste, Sportul Studentesc – Electromagnetica, Dacia Mioveni – Building Vinju Mare, Rarora Vilcea – Unirea Urziceni.

Jucatorii de la Pandurii au scapat de povara promovarii dupa ce au fost anuntati in aceasta saptamina de conducere ca obiectivul acestui sezon ramine cel stabilit la inceputul campionatului, ocuparea unuia dintre locurile doi-cinci. Directorul de imagine Viorel Temelescu le-a recomandat fotbalistilor sa nu mai fie stresati de promovare si sa joace cu gindul la banii pe care ii cistiga in cazul unei victorii.

Dupa infringerea de la Pitesti si marirea diferentei din clasament la sapte puncte in urma liderului Sportul Studentesc, gorjenii au mai primit o lovitura in plan financiar, fiind nemultumiti de banii incasati, cu mult sub asteptarile lor. Toate deziluziile acestei saptamini au fost analizate in nenumarate sedinte, conducerea clubului asigurindu-i pe jucatori de tot sprijinul lor.

Antrenorul reconfirmat in functie, Emil Sandoi, se confrunta pentru meciul de la Fieni cu mai multe indisponibilitati datorita problemelor medicale. Pe linga mai vechii accidentati Buca si Trofin, pentru aceasta partida au devenit incerti Nica si Popete. Pandurii Tirgu Jiu a facut demersurile pentru a-l legitima pe nigerianul Kareem, care se afla in probe inca de la inceputul returului.

Dupa ce medicul Valerian Dirnu si-a inaintat demisia, conducerea clubului a prezentat in aceasta saptamina si noul medic, Catalin Radulescu, specialist ortoped, angajat la Spitalul Judetean Tirgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS