9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJucatorul Ticusi l-a batut pe arbitrul Balacescu

Jucatorul Ticusi l-a batut pe arbitrul Balacescu

Comisia de Disciplina a AJF Gorj a avut de dictat sactiuni si dupa etapa a 23-a, in care s-au petrecut o serie de evenimente neplacute. La partida dintre Minerul Motru II si Dumbrava Cilnic, jucatorul gazdelor Florin Ticusi a avut o comportare indecenta la adresa spectatorilor, dindu-si sortul jos dupa ce echipa sa a marcat unul dintre goluri. Arbitrul Sorin Balacescu l-a sanctionat doar cu cartonas galben, care, fiind al doilea avertisment, a insemnat si eliminarea de pe teren.

Ticusi l-a lovit pe Balacescu, fapt neconsemnat de Marcel Balasa, secretarul comisiei de arbitri nici in raportul de joc, nici in raportul de observare. Ambii au fost sanctionati pentru acest lucru de AJF, fiind retinuti deocamdata de la delegari. „In cazul in care se dovedeste ca s-au ascuns incidentele care s-au petrecut la Motru, cei doi risca excluderea din corpul de arbitri si observatori“, a spus secretarul general al AJF Gorj, Daniel Baloi.

Jucatorul Florin Ticusi a fost sanctionat cu zece etape suspendare, Comisia de Disciplina considerind ca gestul sau trebuia sanctionat direct cu cartonasul rosu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS