10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Avem metode mineresti pentru ziaristii timpiti“

„Avem metode mineresti pentru ziaristii timpiti“

Presedintele echipei Pandurii Tirgu Jiu, Marin Condescu, a gasit solutia de redresare a echipei dupa insuccesul de la Pitesti si a infiintat functia de director de imagine, pe linga cele existente, de director sportiv, director executiv si director administrativ. Noul post este ocupat de vicepresedintele USMO, Viorel Temelescu, care va fi si noul purtator de cuvint al echipei. Acesta a convocat ieri o sedinta cu jucatorii si antrenorii, interzicindu-le sa mai dea declaratii presei fara acordul sau. In opinia directorului de imagine, nou-numit ziaristii si asa-zisii suporteri sint principalii factori destabilizatori ai echipei. „Sa-i lasati in pace pe cei de la presa si pe cei care baga hira in echipa, sa nu mai discutati cu presa. Cine vrea sa afle ceva despre echipa o poate face numai cu acordul meu“, a fost prima masura a noului director.

Temelescu dispune de metode proprii pentru a le arata „ziaristilor care strica atmosfera la echipa“ ca dreptatea este de partea sa. „Avem metode mineresti sa le aratam ziaristilor timpiti care strica atmosfera la echipa ca este cum vrem noi“, i-a asigurat Temelescu pe fotbalistii de la Pandurii. Totodata, antrenorul Emil Sandoi a fost reconfirmat in functie in ciuda zvonurilor care il dadeau plecat la FC Arges. „Excludem zvonul cu plecarea lui Emil Sandoi“, i-a anuntat Temelescu pe jucatorii divizionarei B, tot ziaristii fiind cei vinovati, deoarece interpereteaza eronat spusele membrilor conducerii.

Nu mai trag la promovare

Directorul de imagine Viorel Temelescu a tinut sa-i asigure pe fotbalisti de tot sprijinul conducerii, considerind ca echipa nu traverseaza un moment dificil. Schimbarea de obiectiv din locurile doi-cinci in promovarea in divizia A, anuntata in pauza competitionala, a „venit ca o lovitura puternica pentru fotbalisti. Dorinta de a face un lucru bun a devenit un factor negativ“, a comentat Temelescu.

Din afirmatiile lui Temelescu reiese ca Pandurii ar fi renuntat la promovare. „Sa nu mai fim stresati de obiectiv. Obiectivul principal este clasarea pe un loc doi-cinci si construirea unei echipe. Obiectivul corect este sa demonstram ca jucam si este liniste si armonie la echipa“, a precizat noul director de imagine al gorjenilor. Atit Temelescu, cit si Sandoi au tinut sa-i asigure pe fotbalistii de la Pandurii ca, in cazul in care echipa va promova in primul esalon, nu vor fi indepartati din lot, ci se va continua cu ei si in divizia A.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS