10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Daca nu m-au impresionat pe mine Revolutia si mineriadele, Napoli chiar ca n-are nici o sansa!“

„Daca nu m-au impresionat pe mine Revolutia si mineriadele, Napoli chiar ca n-are nici o sansa!“

Despre Mircea Rednic, patronul Universitatii a declarat: „Daca il aveam de la inceput, Craiova ar fi fost surpriza placuta a campionatului“

– Este acum liniste la Universitatea?

– Da, da… Nu numai liniste, ci si optimism la toate nivelurile – jucatori, antrenori, conducere administrativa.

– E Saptamina Mare, v-ati impacat si cu suporterii…

– Eu asa zic, dar miine (astazi – n.r.) veti afla chiar de la reprezentantii galeriei aceasta problema. Conferinta de presa de miine (astazi – n.r.) o voi tine eu, Badea fiind plecat la Bucuresti pentru examene profesionale.

– Nu v-ati impacat cu fostul antrenor Napoli, al carui caz va ajunge probabil la FIFA sau cel putin asa a declarat Napoli.

– Nu m-au impresionat pe mine Revolutia, mineriadele si atitea altele. Si credeti ca ma impresioneaza acum Napoli? O precizare: Napoli nici n-are cum sa ajunga direct la FIFA, deoarece calea ierarhica este alta…

– El a anuntat ca se va adresa forurilor fotbalistice din Romania, FRF si LPF, si apoi la FIFA.

– Cum spuneam, calea ierarhica este: LPF, FRF si apoi are dreptul sa faca recurs la FIFA. El a declarat ca ar fi depus la FRF memoriul, dar nu a depus nimic pina aseara (marti – n.r.). Nici macar n-a avut curajul sa depuna! Cred ca nu are nici o sansa. Eu, in mod abuziv, l-am numit antrenor principal, am gresit. El nu are, dupa cum se stie, calificarea profesionala de a fi antrenor principal in Divizia A. Am fost obligati sa acceptam o formula surogat, cu Silviu Lung – principal (in acte) si Napoli pe banca… Daca e sa facem un stabiliment juridic, Napoli cere un drept pe care nu-l are si care, legic si logic, Universitatea nu poate sa il dea!

– Ce se va intimpla de la vara cu Universitatea? Antrenorul Rednic a declarat ca a venit la Craiova pentru performanta, iar in sezonul 2004/2005 si-a propus cistigarea titlului. Asta ar presupune un buget de aproape trei milioane de dolari…

– Exact, aveti prefecta dreptate.

– Rednic a mai spus ca sinteti alaturi de el pentru a se face performanta la Universitatea. Va avea Universitatea in sezonul viitor un asemenea buget pentru aceasta performanta?

– Dinel Staicu va gasi solutii legale pentru un asemenea buget!

– Care-i situatia dvs. la echipele CSM Resita, FC Craiova si Electro? Sinteti actionar la toate? Intelesesem ca ati divortat de CSM Resita.

– Inca nu, Resita este tot a mea. La FC Craiova detin 50%, iar la Electro 80%, urmind ca din vara sa fac acel pas piramidal: Universitatea I (echipa de seniori, Divizia A), Universitatea II (Divizia B) si Universitatea III (Divizia C). Adica, daca tot m-am prins in hora, vreau sa joc pina la capat. Ca sa ajungem la performanta, trebuie sa avem jocuri in picioare si pentru Claudiu Tudor, Roman sau Vulpescu s.a.m.d. De aceea, presedintelui clubului sau/si antrenorului echipei mari trebuie sa-i creez aceste pirghii deoarece nu exista alte solutii, nu mai exista tineret etc.

– Pentru Universitatea urmeaza o saptamina de foc, trei meciuri dificile: deplasare la Brasov, cu Rapidul pe „Ion Oblemenco“ si deplasare la liderul actual, Dinamo. Rednic isi doreste noua puncte din noua! Este realista dorinta lui?

– Daca il aveam pe Rednic de la inceput, Universitatea ar fi fost surpriza campionatului acesta! Dar, ma rog, asa este cind nu te lasa lumea sa-ti faci treaba.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS