17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu ar putea ajunge la Juventus

Mutu ar putea ajunge la Juventus

Presa italiana a scris ieri ca formatia engleza Chelsea Londra l-ar putea ceda pe atacantul roman Adrian Mutu, la sfirsitul acestui sezon, echipei italiene Juventus Torino, in schimbul internationalului Alessandro Del Piero.

Se pare ca patronul gruparii britanice, miliardarul rus Roman Abramovici, este nemultumit de presatia lui Mutu din acest sezon si doreste sa aduca la Chelsea un „numar 10“ care sa calce pe urmele italianului Gianfranco Zola, fosta vedeta a gruparii londoneze. Pentru realizarea acestui obiectiv, miliardarul rus este dispus sa-l cedeze pe internationalul roman si sa plateasca, in plus, aproximativ 30 de milioane de euro.

Presa italiana sustine ca situatia actuala a clubului Juventus face ca aceasta propunere sa fie demna de luat in seama de catre torinezi, care l-ar putea sacrifica pe Del Piero pentru a-l putea pastra pe francezul Trezeguet, dorit de Fc Barcelona.

Del Piero s-a accidentat in partida cu La Coruna, din mansa secunda a optimilor de finala ale Ligii Campionilor, si nu va reveni pe gazon inainte de luna mai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS