6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Dupa meciuri plec prin discoteci!“

„Dupa meciuri plec prin discoteci!“

• Simbata seara, dupa ce a batut Farul, „Puriul“ a sarbatorit cu citiva prieteni la Top Gun • Acolo l-a gasit Ionut Lutu,
care l-a si invitat la el, la Slatina • Rednic: „Fotbalistii mei nu trebuie sa se fereasca de mine in ziua lor libera. Pai si eu am fost ca ei. Credeti ca dupa meciuri stateam noaptea acasa?“

Ca alti hunedoreni lansati in fotbalul mare, Mircea Rednic ar putea fi considerat tot inventia lui Mircea Lucescu, de la care actualul antrenor al Universitatii a recunoscut ca imprumuta si „instrumente de lucru“ pe banca tehnica. Fost jucator al lui Dinamo, apoi antrenor la Rapid (cu Razvan Lucescu presedinte), in urmatoarele trei meciuri – ironia sortii – Mircea Rednic va lupta impotriva celor care i-au imbogatit, intr-un fel, CV-ul. Inaintea antrenamentului de ieri, Mircea Rednic a raspuns intrebarilor GdS.

– Ce o sa zica Mircea Lucescu daca o sa-i faceti viata grea lui Razvan Lucescu?

– El stie ca sintem profesionisti. Adica trebuie sa ne facem meseria acolo unde sintem. Ce sa zica Hagi cind Mircea Lucescu l-a batut acasa duminica seara (Galata – Besiktas 1-2)? Hagi avea nevoie de victorie mai mult decit Mircea Lucescu. Asta-i viata in fotbal. Ca sa raspund la intrebare, asemenea probleme sint secundare pentru mine. Pentru antrenorul Rednic de la Universitatea acum important este ca echipa sa aiba continuitate in rezultate. Nu pot vorbi de joc, de evolutie, deoarece nu se poate ca doar in citeva zile si jocul sa mearga foarte bine. Cum am mai spus-o, mai este mult de munca, dar eu am incredere in baieti.

– Ce sperante avem pentru meciul cu FC Brasov?

– Se intelege, Universitatea merge la Brasov pentru a cistiga! Eu pregatesc meciul pentru a-l cistiga, nu ma duc pentru a face antijoc. Nici n-am jucatori care sa-mi faca antijoc.

– In afara de Plesan si Vigariu (care au fost suspendati simbata), ar fi posibile si alte modificari ale echipei?

– S-ar putea sa fie. Eu am declarat ca dau sanse si celorlalti jucatori. Nu-i obligatoriu ca sa incep urmatorul meci cu echipa cu care am cistigat. Mi-au lipsit Plesan si Vigariu… Mie mi-a placut McBreen, atacul a avut mai multa consistenta de cind a intrat Daniel in teren.

– O sa-i dati sansa si lui Randjelovic?

– Da, sigur. Toti au sanse la Universitatea…

– Dupa meciul de la Brasov, vine Rapidul in Banie, apoi mergem in „Stefan cel Mare“. Va mentineti declaratia potrivit careia de ziua dumneavoastra de nastere va doriti noua puncte din noua?

– Bineinteles ca-mi mentin declaratia, mai ales ca este si ziua mea…

– Cum veti sarbatori vineri, cind impliniti 42 de ani, evenimentul?

– Impreuna cu echipa, n-am cum altfel. Simbata avem meci important, iar familia mea este in Belgia. Vom fi impreuna. Probabil ca o sa-i duc la un restaurant, vad eu cum.

– Nu vreau sa va supar, dar am auzit ca ati sarbatorit mai intens, ca sa zic asa, victoria cu Farul, intr-o discoteca din Craiova. Este adevarat?

– Da. Am fost la discoteca. Eu ma duc in discoteci… Asa am facut si la Bucuresti, nu pot sa dorm. Am baut un whisky si atit.

– A fost si Lutu pe acolo, la acea discoteca?

– Ionut? Da, mi-a vazut masina si a trecut pe acolo. Voia sa ma invite la Slatina. A crezut ca plec la Bucuresti.

– A, n-a fugit din discoteca cind v-a vazut?

– Nu, a venit la mine, credea, repet, ca merg spre Bucuresti. Care-i problema? Este ziua lor libera. Un fotbalist adevarat nu doarme dupa meci, va spune Rednic. Chiar daca pierde sau cistiga, fotbalistul nu poate sta in pat si sa se uite pe pereti. Am mai spus-o, nu ma intereseaza viata privata a fotbalistilor decit daca se sare calul.

– Ati invatat deja perfectul simplu?

– Inca nu, e prea devreme. Mai am atitea lucruri de facut si apoi o sa invat si perfectul simplu…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS