17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSport„De ce sa ne temem de Universitatea?“

„De ce sa ne temem de Universitatea?“

In ultimele editii de campionat, FC Brasov s-a clasat pe locuri fruntase, iar in sezonul 2001/2002 a evoluat doua tururi in Cupa UEFA, performanta pe care Craiova n-a mai izbutit-o de multi ani. La terminarea turului, FC Brasov era pe locul 10, cu -6 la „adevar“, dar patronul Ioan Niculaie a decis, surprinzator, sa-l inlocuiasca pe Marius Lacatus cu necunoscutul antrenor Razvan Lucescu. Acum, dupa primele patru etape ale returului, FC Brasov n-a reusit nici o victorie, Razvan Lucescu – care a fost dorit, in toamna trecuta, si de unii oficiali ai Universitatii – se afla intr-o situatie critica la Brasov: locul 13, cu -11 la „adevar“. L-am intervievat ieri pe patronul Ioan Niculaie despre meciul FC Brasov – FC Universitatea.

– Ce ziceti de partida de simbata?

– Un meci destul de greu pentru FC Brasov. Dar nu-i imposibil de cistigat, putem sa-i batem pe olteni!

– Situatia echipei pe care o patronati nu-i una usoara…

– Pai, da, are o situatie destul de critica in clasament. Mai sint insa destul de multe etape de disputat pina la sfirsitul campionatului.

– Va este teama de Universitatea?

– Intrebati-i pe antrenori, pe jucatori… Mie nu-mi este teama de Universitatea, dar… Eu stiu? Poate ca lor le este teama, desi nu prea cred.

In tur, pe „Ion Oblemenco“, FC Brasov n-a fost invinsa, am terminat la egalitate, 2-2. In consecinta, de ce s-ar teme? Echipa revine acasa dupa un 0-0 in deplasare.

– Dupa aceste prime etape din retur, in care antrenorul Razvan Lucescu n-a reusit sa obtina nici o victorie, sint probleme cu el?

– Dar de ce sa fie probleme cu antrenorul? Nu este nici o problema, Razvan Lucescu este un antrenor tinar si care in curind va ajunge un tehnician bun. Asta-i parerea mea.

– Le-ati promis jucatorilor brasoveni o prima suplimentara in caz de victorie cu Universitatea?

– Nu stiu, sa vedem… Nu prea ma aventurez eu sa ofer prime suplimentare dinainte. Vedem dupa meci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS