13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Vreau 250.000 de euro de la Universitatea!“

„Vreau 250.000 de euro de la Universitatea!“

Deocamdata, doar clubul a luat ceva: i-a confiscat masina lui Nicolo

Ieri, intr-o conferinta de presa ad-hoc (organizata in fata barului de la stadionul „Ion Oblemenco“) si cu traducere doar in prima parte, italienii Nicolo Napoli, Massimiliano Savona si Giuseppe Sale (avocat care-l reprezinta pe Nicolo) au tinut sa informeze mass-media ca ieri-dimineata a avut loc o intilnire cu oficialii Universitatii, dar fara rezultat. Avocatul Giuseppe Sale: „Am incercat sa gasim un acord pentru a rezolva situatia contractuala a domnului Napoli. Clubul nu considera ca trebuie sa aranjeze vreun acord economic si, deci, impreuna cu domnul Napoli intentionam sa reclamam clubul Universitatea la FRF si apoi la FIFA. De cind domnul Napoli a fost demis, a fost umilit grav si din punct de vedere al imaginii si de aceea solicitam daune. In principiu, vreo 250.000 de euro“.

Napoli a spus, printre altele, ca, de cind a revenit Universitatea din turneul italian, el n-a avut posibilitatea de a lucra linistit. „Stiti bine cum au evoluat lucrurile aici… In ultima perioada mi-au luat si masina si au incercat sa-mi ia si apartamentul…“. Napoli a explicat apoi ziaristilor ca preparatorul fizic Massimiliano Savona n-a primit nici un leu pentru munca prestata, oficialii olteni aminind sine die incheierea unui contract de munca pentru Savona.

Evitind sa precizeze suma din contractul cu Universitatea („cam ce ati scris voi in presa“), Napoli a reamintit ca el a semnat contract cu oltenii, cu domnul Staicu, pina in decembrie 2008. Napoli a completat ca se va adresa forurilor fotbalistice din Romania (FRF si LPF), apoi celor internationale. „De la bun inceput n-am fost lasat sa lucrez, apoi de cind si-a dat demisia presedintele Mititelu, lucrurile s-au complicat foarte mult“, a tinut sa sublinieze fostul tehnician al Universitatii. Intrebat daca se mai considera inca antrenorul principal al oltenilor, Napoli a spus ca simbata a fost altcineva antrenor pe banca tehnica a Universitatii…

Intr-o adresa trimisa de avocatii lui Napoli (SCA TONUCCI, VILAIA & APOSTOL) clubului FC Universitatea, in atentia lui Dinel Staicu, acestia pretind urmatoarele: „Acest contract prevede ca domnul Napoli se obliga sa desfasoare in exclusivitate functia de antrenor al clubului de fotbal, care activeaza in Divizia A a campionatului roman de fotbal (…) Clientul nostru a fost informat ca, incepind cu 29 martie 2004, va fi transferat din functia de antrenor al echipei de seniori in functia de antrenor al clubului sportiv de fotbal pentru copii si juniori, Universitatea Craiova, incalcindu-se dispozitiile contractului de munca. Clientul nostru nu accepta sa fie transferat intr-o alta functie, care nu este prevazuta in contractul de munca“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS