13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNapoli pretinde bani nemunciti!

Napoli pretinde bani nemunciti!

Declaratie interesanta a presedintelui oltean: „Rednic l-a inlocuit pe Lung, nu pe Napoli!“

Chestionat asupra celor discutate ieri dimineata cu Napoli si avocatul sau, presedintele executiv Pavel Badea a comentat astfel cazul italianului: „A fost, intr-adevar, o intilnire intre dumnealor si clubul Universitatea, reprezentat de mine si de avocati. Le-am aratat contractul dintre club si italian, conform caruia domnul Napoli este antrenor la Universitatea, nefiind specificat ca ar fi principal sau secund. Corespunzator acestui contract, Universitatea i-a oferit un alt loc de munca, antrenor tot in cadrul clubului nostru, dar la Centrul de copii si juniori. Si, atentie, urmind a-i plati acelasi contract. Dar domnul Napoli nu este multumit, doreste niste bani nemunciti. Pina astazi (ieri – n.r.) noi l-am platit corespunzator muncii pe care el a prestat-o la clubul Univesitatea, adica salariile sint platite la zi, banii sint in contul domnului Napoli“.

Presedintele Badea a reamintit faptul ca Napoli nu are calificarea necesara de a antrena, ca principal, echipe de Divizia A: „Domnul Viorel Cojocaru – cel care se ocupa de licentele PRO – ne-a trimis o adresa oficiala prin care am fost somati sa ne angajam antrenor calificat deoarece Nicolo Napoli nu are dreptul de a pregati Universitatea. In scriptele federatiei, Silviu Lung a figurat ca antrenor principal. Acum noi l-am inlocuit pe Lung cu Rednic“.

Despre problema apartamentului, Badea a explicat: „Deocamdata, pina pe 15 aprilie, Napoli locuieste in apartamentul sau din centru. Am avut doar o discutie de principiu cu el, nimeni n-a incercat sa-l mute, asa cum ziceti ca ar fi spus“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS