11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGigi Ciurea a fost ieri „sef“

Gigi Ciurea a fost ieri „sef“

Dupa o zi de respiro (duminica), oltenii si-au reluat pregatirile ieri dupa-amiaza. Cum Mircea Rednic a fost la cursurile pentru obtinerea licentei Pro, antrenamentul de ieri a fost coordonat, pe baza indicatiilor „Puriului“, de secundul Gigi Ciurea, iar Silviu Lung

s-a ocupat, ca de obicei, de pregatirea portarilor. Corneliu Papura nu s-a antrenat, acuzind dureri la inghinali, iar Murgan s-a pregatit normal, fara probleme dupa comotia suferita simbata in timpul partidei cu Farul. Ieri-dimineata, o vizita-surpriza la stadion: Gabi Boldici, antrenorul cu portarii al Stelei.

Si in programul de astazi al oltenilor este prevazuta o singura sedinta de pregatire (dupa-amiaza), iar miine – doua. Miercuri este singura zi cu doua antrenamente in program, joi si vineri fiind doar unul. Vineri, dupa antrenament si odihna, se va pleca spre Brasov. Pentru meciul cu FC Brasov au drept de joc cei doi suspendati din meciul de simbata, Plesan si Vigariu.

Joi, la sediul clubului, la ora 13.00, va fi conferinta de presa, Mircea Rednic anuntindu-si disponibilitatea pentru intilnirea cu mass-media. Altfel, „copilul teribil“ Ionut Lutu a dialogat ieri cu suporterii pe chat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS