18.3 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Mai este mult de munca!“

„Mai este mult de munca!“

In momentul in care cei doi tehnicieni au intrat in sala de conferinte, pentru obisnuitele declaratii de dupa meci, antrenorul oaspetilor, Ion Marin, l-a intrebat pe Rednic unde trebuie sa se aseze. „Puriul“ a dat insa din umeri, precizind ca si pentru el este prima data cind intra in sala. Cei doi au fost repede lamuriti de ofiterul de presa al alb-albastrilor, Camelia Stancu.

Primul care a luat cuvintul a fost tehnicianul „marinarilor“: „Ne propuseseram sa obtinem un rezultat pozitiv, asta insemnind chiar si un egal, dar am pierdut. Ambele echipe au facut insa un joc bun, de angajament, cu multe faze de poarta. Cred ca a fost un spectacol reusit. Dupa golul primit, partitura s-a schimbat, am fortat cu trei virfuri si poate meritam un egal. Asa este insa fotbalul, cineva trebuie sa cistige, si de aceasta data a facut-o Universitatea“.

La rindul sau, Mircea Rednic a spus: „Imi doream aceasta victorie si sint fericit ca am obtinut-o. Au fost momente bune, dar si mai putin bune, importante sint cele trei puncte. Este o victorie de moral si sper sa mai vina si altele cit mai repede. Avem insa mult de munca pina sa ajungem o echipa care sa se bata pentru titlu. Important este ca jucatorii isi doresc acest lucru si sint motivati la antrenamente“.

Tehnicianul oltenilor a mai afirmat ca si-ar dori sa-i aiba la dispozitie pe toti componentii lotului, acuzind suspendarea lui Plesan, pe care il considera un jucator extrem de important pentru Universitatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS