16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSe schimba sistemul de joc

Se schimba sistemul de joc

Dupa ce Nicolo Napoli s-a chinuit toata iarna sa-i obisnuiasca pe jucatori cu o noua asezare tactica, in sistem 4-4-2, Mircea Rednic a recunoscut, inca din prima zi de munca in Banie, ca el merge pe 3-5-2, o formula cu care Universitatea este oricum mai obisnuita de pe vremea lui Sandoi si Cirtu.

Astfel, daca in centrul apararii vor aparea Papura, Daouda si Murgan (Moti poate fi si el o solutie), benzile vor fi asigurate de Bolohan (in dreapta) si Iordache (pe stinga). In linia mediana, Bundea, Stinga si Plesan nu prea au concurenti, numai ca ultimul nu va putea fi folosit in meciul cu Farul, fiind suspendat.

Problemele „Puriului“ apar insa in linia de atac, acolo unde, deocamdata, nu avem nici un jucator in forma. Oricum, daca pe Njock nu prea il poate scoate din echipa, Jeremie impunindu-se macar prin masivitate, ramine de vazut ce partener ii va alege Rednic camerunezului. Sanse au Lutu, Mc Breen si Randjelovic, desi multi spun ca tinarul Ungureanu, un virf foarte rapid, merita mai multa incredere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS