12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu va fi un duel intre mine si Lucescu“

„Nu va fi un duel intre mine si Lucescu“

Fostul capitan al Nationalei, Gica Hagi, se va afla duminica in fata celui mai important meci de la sosirea sa pe banca tehnica a Galatei. Dupa infringerea din prima sa partida in noua calitate, 0-1 cu Samsunspor, Hagi va fi fata in fata cu unul dintre fostii sai antrenori, Mircea Lucescu, in derbiul etapei a 28-a din campionatul turc, Galatasaray – Besiktas, de pe „Ali Sami Yen“.

Referitor la acest joc, „Regele“ a afirmat ca meciul cu Besiktas nu va fi un duel intre el si antrenorul Mircea Lucescu, ci intre doua echipe rivale, cu nume in Turcia si Europa.

„Meciul Galatasaray – Besiktas nu va fi un duel intre mine si Lucescu, ci o lupta intre cele doua echipe. Vrem sa invingem. Vom juca pe teren propriu si trebuie sa obtinem o victorie“, a precizat Hagi.

Cotidianul Hurriyet noteaza ca presedintele lui Galatasaray, Ozhan Canaydin, reales luna trecuta, a organizat o cina in cadrul careia fotbalistii au cunoscut noua conducere a gruparii. Canaydin le-a cerut jucatorilor sa invinga in meciul de duminica. „Noi, ca si conducere a clubului, avem incredere in voi si vrem sa stiti ca va vom sustine pina la capat. Duminica trebuie neaparat sa obtinem o victorie“, a spus Canaydin.

„Il Luce“ vine la victorie

Potrivit cotidianului Turkiye, tehnicianul lui Besiktas, Mircea Lucescu, a spus ca pentru echipa sa nu exista alta alternativa in meciul cu Galatasaray decit victoria. „Partida cu Galata este foarte importanta in ceea ce priveste ambitia noastra de a juca in Liga Campionilor. Faptul ca adversarii nostri nu mai conteaza in lupta pentru cistigarea campionatului nu micsoreaza importanta acestui derbi“, a precizat Lucescu.

Antrenorul „vulturilor“ considera ca derbiul reprezinta o ocazie rara pentru Hagi si echipa sa. „Galatasaray vrea sa cistige meciul si sa inceapa cu bine o noua perioada. De aceea nu trebuie sa gresim deloc. Misiunea noastra nu va fi usoara“, a afirmat Mircea Lucescu.

Primul meci pentru Hagi

in fata suporterilor

Gica Hagi se va afla duminica, pentru prima data pe banca tehnica a Galatei in fata propriilor spectatori. La rindul sau, Adrian Ilie va intilni pentru prima data fosta lui echipa. In perioada cind a jucat la Galatasaray, Ilie a inscris trei goluri in poarta lui Besiktas.

In privinta indisponibililor pentru acest derbi, Lucescu nu va putea conta pe mijlocasul Sergen Yalcin, care este accidentat la piciorul drept si va avea nevoie de un repaus de zece zile, iar fundasul Antonio Zago este incert.

La Galatasaray, Florin Bratu, Ovidiu Petre si Eyup sint incerti, primul avind gripa, iar ceilalti fiind accidentati usor. Hagi nu il va putea folosi nici pe atacantul Hakan Sukur, care este suspendat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS