10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMeci tare cu „Magiun“

Meci tare cu „Magiun“

Juventus Bucuresti – FC Craiova

• Stadion „Juventus“, simbata, ora 11.00.

• Formatii probabile:

Juventus: Dumitrescu – Ciobanu, Fodor, Doboszi – Apetrei, Petre, Udrea, Sutru, Iordache – Petrea, Constantinescu. Antrenor: M. Barbu.

FC Craiova: Bornescu – Ciuca, Stoica, D. Mihai (Vodita) – Totoroata (Velcovici), Dina, Cristescu, Saceanu, Corneanu – Scarlat, Mitrita. D.T.: N. Ungureanu.

• Vor arbitra: M. Draganescu – M. Beudeanu, V. Cristea.

• Observator: I. Chelaru.

Astazi, in Bucuresti, FC Craiova intilneste pe Juventus, echipa clasata pe locul cinci, cu +1 la „adevar“ si cu evolutii destul de bune in acest campionat (doar patru infringeri, fata de noua ale oltenilor). Dupa antrenamentul de ieri-dimineata, FC Craiova a plecat la Bucuresti (cazarea la hotelul „Bulevard“), intreg lotul fiind valid.

Despre intilnirea cu elevii vulcanicului Marin Barbu („Magiun“), presedintele Jean Nitulescu a spus: „Mergem sa jucam! Avem sansa noastra, nu? Rezultatele bune din aceste prime trei etape ar trebui confirmate, iar evolutiile echipei sa creasca“.

Gazdele il au antrenor principal pe Marin Barbu, iar antrenori cu portarii este Virgil Dumitrescu, dar care este si titular in poarta Juventusului si capitanul formatiei. Oprea este suspendat.

Eugen Neagoe, antrenorul principal al oltenilor, a completat: „Nu ne temem de Juventus. Daca jucam ca in primele trei etape ale returului, ar trebui sa nu pierdem in Colentina. Eu sper intr-o evolutie buna si pragmatica cu Juventus“.

Oficialii gruparii din Parcul „Romanescu“ l-au legitimat pe George Ciobanu, un mijlocas, de la divizionara C Dierna Orsova (C6). George Ciobanu nu va putea evolua pentru FC Craiova decit dupa 16 aprilie, avind drept de joc incepind cu etapa din 17 aprilie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS