14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Ganea nu este ro-maniac“

„Ganea nu este ro-maniac“

Coechipierul lui Ionel Ganea la Wolverhampton, scotianul Colin Cameron, a afirmat ca atacantul roman nu a vrut sa-l faulteze pe John Kennedy. Intr-un interviu intitulat „Ganea nu este ro-maniac“, Cameron a precizat ca Ganea a fost „destul de dragut“ sa se asigure ca nu el va parasi terenul pe targa. „Ionel este genul de jucator care nu fuge de dueluri directe, dar care are grija sa se protejeze pe el in primul rind. Este un tip onest, este suta la suta genul care nu se teme de nimic. Nu cred ca putem vorbi de rautate in jocul sau, pur si simplu acesta este stilul lui“, a spus Cameron.

Mijlocasul scotian a mai afirmat ca atit Ganea, cit si Kennedy au intrat la minge: „Vorbim despre doi oameni care joaca cinstit si care urmaresc doar balonul. Singura diferenta este aceea ca John este un pic mai tinar. Un jucator cu mai multa experienta ar fi gasit o cale sa se protejeze. Totul ar fi putut decurge altfel, deoarece arbitrul fluierase un fault inainte ca ei sa ajunga sa lupte pentru minge“.

Colin Cameron a spus totodata ca reprezentativa Romaniei a meritat victoria. „Am dezamagit in prima repriza deoarece nu ne-am putut apropia de minge. Ne-am revenit in repriza a doua, am avut o posesie mai buna si ne-am creat citeva ocazii. Am simtit ca echipa noastra a revenit in joc inainte ca romanii sa inscrie a doua oara. Daca este sa gasim ceva pozitiv in jocul nostru, atunci sa ne uitam la felul in care ne-am ridicat de la pamint la scorul de 2-0 pentru Romania“, a comentat jucatorul scotian.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS