Acasă Sport Venus Williams a parasit competitia

Venus Williams a parasit competitia

-

Intr-o partida din sferturile de finala ale turneului international feminin de tenis de la Miami, care este dotat cu cistiguri in valoare de 3,06 milioane de dolari, jucatoarea americana Venus Williams, numarul 2 pe lista favoritelor, a fost intrecuta miercuri seara, cu scorul de 6-3, 5-7, 7-6, de rusoaica Elena Dementieva, ratind astfel calificarea in penultimul act al competitiei.

Intr-o alta partida, din sferturile de finala, rusoaica Nadia Petrova, cap de serie numarul 8, s-a impus, cu scorul de 6-2, 6-2, in fata frantuzoaicei Nathalie Dechy.

In optimile de finala ale competitiei feminine de dublu s-a oprit si perechea Ruxandra Dragomir (Romania) / Samantha Reeves (SUA), dupa infringerea, cu scorul de 7-5, 4-6, 1-6, in fata cuplului Liezel Huber (Africa de Sud) / Ai Sugiyama (Japonia, nr. 3).

ȘTIRI VIDEO GdS

Grav accident rutier la Iancu Jianu, cu trei victime

Un grav accident rutier s-a petrecut, în această după-amiază, pe Drumul Județean 643, în localitatea Iancu Jianu. Două autoturisme, în care se...

AUDIO / Gemenii olimpici, la Radio Sud

Mihai şi Adrian Anghel, gemenii olimpici, de la Liceul de Arte "Marin Sorescu" din Craiova povestesc în cadrul emisiunii "Teză la radio", de la Radio Sud despre cum a fost la prezentarea de modă, organizată la Cluj-Napoca.