24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRalf Schumacher ar putea ajunge la Toyota

Ralf Schumacher ar putea ajunge la Toyota

Pilotul german Ralf Schumacher ar putea semna un contract pe cinci ani cu echipa Toyota, urmind sa primeasca un salariu anual de 18 milioane de euro si, in functie de performante, bonusuri ce ar putea depasi 1,2 milioane de euro.

Contractul lui Ralf Schumacher cu Williams-BMW expira la finalul actualului sezon si pilotul german a inceput deja sa-si caute o noua echipa pentru anul urmator. Relatiile dintre Ralf si conducerea gruparii Williams-BMW au inceput sa se deterioreze ca urmare a diminuarii salariului sau anual, de la 15 la noua milioane de euro.

„Ralf are 28 de ani si crede ca aceasta este sansa lui de a ajuta o echipa sa evolueze, asa cum a facut Michael la Ferrari. Sansele ca Ralf sa semneze cu Toyota sint mari, mai ales ca gruparea Williams-BMW nu pare interesata de o prelungire a contractului“, a scris cotidianul britanic The Sun, citind surse apropiate pilotului, care au subliniat ca banii nu constituie singurul motiv pentru care fratele mai mic al lui Michael Schumacher doreste sa schimbe echipa.

In prezent, cei doi piloti ai echipei Toyota sint brazilianul Cristiano da Matta si decanul de virsta al Campionatului Mondial de Formula 1, francezul Olivier Panis (37 de ani), care insa nu au acumulat nici un punct in primele doua etape ale actualului sezon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS