16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPrimul derbi craiovean al returului

Primul derbi craiovean al returului

Etapa cu numarul 16 a Diviziei C, programata astazi, de la ora 17.00, propune, in seria a V-a, primul derbi craiovean al returului, Armata intilnind codasa clasamentului, Stiinta CFR. Si Electro are meci greu acasa, unde intilneste o echipa fruntasa, Prodchim Bals.

Armata – Stiinta CFR

Dupa ce au pierdut surprinzator etapa trecuta, 0-1 cu Dunarea Calafat, pe „Combinat“, „militarii“ nu-si pot permite sa greseasca acasa, daca vor sa se mentina pe podium. Vor intilni insa o echipa, Stiinta CFR, avida de puncte, care vine dupa o victorie in runda anterioara, 1-0 cu Oltchimul, si care este decisa sa se bata pentru un rezultat favorabil, in incercarea disperata de a evita retrogradarea.

Electro – Prodchim Bals

Gruparea din Valea Rosie este nevoita sa cistige disputa de astazi pentru a nu-si ingreuna si mai mult adevarul si pentru a-si putea indeplini obiectivul, mentinerea in esalonul trei. Trupa din Bals, pregatita de Jean Baraga, vine insa decisa se recupereze punctele pierdute etapa trecuta, 0-1 acasa cu Turris, asa ca Electro va avea o misiune extrem de dificila.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS