8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNapoli a facut scandal cind a primit lire sterline!

Napoli a facut scandal cind a primit lire sterline!

La sfirsitul turului, Universitatea a terminat competitia pe locul patru, desi la un moment dat era pe 11. Cind o treaba merge bine, de ce s-o strici? Cam asa gindeau aproape toti oamenii de fotbal din Banie cind presedintele executiv de atunci informa presa ca Pavel Badea este doar interimar, urmind sa-l inlocuiasca. Ceea ce s-a si intimplat in iarna, desi cei care se pretind bine informati sustin ca intelegerea cu Nicolo Napoli s-ar fi semnat chiar in timpul turului.

Fost jucator la Juventus, absolvent al Scolii de la Coverciano, el n-avea insa nici o realizare in meseria de antrenor, pregatind echipe de amatori. Am inghitit „galusca“, gindindu-ne ca va aduce mentalitatea occidentala, desi Badea s-a calit tot in fotbalul mare. Din start, fosti antrenori ai Craiovei au ramas surprinsi de intensitatea unor exercitii fizice impuse chiar la debutul pregatirilor de iarna. N-am comentat, am pus-o pe seama invidiei. A plecat echipa in Italia, dar fara delegat din partea conducerii. Badea a explicat: „N-am fost lasat sa insotesc echipa pentru a nu fi o povara psihica asupra lui Napoli“. Cei care au decis asta au gresit atunci. Am aflat marti ca Napoli ar fi primit aproximativ 4.000 de euro si ulterior n-a mai recunoscut. N-am crezut, am zis ca-i o lucratura, o smecherie de-ale lui Staicu etc.

Ieri, cu stupoare, am aflat ca acesta-i purul adevar. Un martor, prezent atunci cind Nicolo Napoli a incasat banii de la Cornel Volintiru, a confirmat: „Este reala informatia, antrenorul italian a primit acei bani. I s-au dat lire sterline, chiar si-a manifestat nemultumirea pentru asta. De ce nu recunoaste? Nu stiam ca nu a recunoscut. Daca un om se respecta, indiferent cine este, spune adevarul. Nu doresc sa-mi apara numele, totul se poate interpreta“.

Citiva fotbalisti mi-au spus ca Napoli are totusi calitati de antrenor profesionist, dar ca n-a avut timpul si nici tot sprijinul necesar. E posibil… Chestia cu banii, confirmata acum, anuleaza aproape totul. Deh, Sicilia…

Napoli si-a luat ieri in primire grupa de juniori ’95, cu care a si facut, de la ora 16.00, un antrenament pe terenul de zgura al stadionului „Ion Oblemenco“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS