9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMcBreen, Plesan si Moti nu s-au antrenat

McBreen, Plesan si Moti nu s-au antrenat

Alb-albastrii intra de astazi in cantonament

Antrenamentul de ieri dupa-amiaza s-a desfasurat pe terenul stadionului „Ion Oblemenco“, acolo unde este programat meciul de simbata, cu Farul Constanta.

Atacantul australian Daniel McBreen a venit abia aseara in Craiova si nu s-a antrenat cu echipa, fiind obosit. Conducatorii Universitatii s-au suparat pe McBreen, pentru ca acesta a promis ca se va intoarce miercuri de la Londra, unde a avut de rezolvat o problema personala, iar ieri trebuia sa se integreze in programul de pregatire al echipei. Australianul a motivat ca a intirziat din cauza unor probleme cu cursa aeriana care trebuia sa-l aduca in Romania.

Tot ieri au revenit in Craiova si internationalii Mihaita Plesan si Cosmin Moti, cei doi craioveni fiind plecati la inceputul acestei saptamini in Scotia, unde au jucat in meciul de tineret Scotia – Romania 0-2. O masina a clubului Universitatea i-a asteptat ieri, la ora 15.00, la Aeroportul Otopeni, pe cei doi fotbalisti, care, din cauza oboselii, nu s-au mai antrenat cu lotul Universitatii.

De astazi, lotul pentru partida cu Farul intra in cantonamentul din Lunca Jiului. Plesan si Vigariu sint suspendati pentru cumul de cartonase galbene. Conducerea clubului informeaza potentialii suporteri ai Universitatii pentru meciul cu Farul ca vinzarea biletelor se va face pina simbata, la ora 20.00, meciul fiind programat in nocturna (ora 21.00).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS