12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportItalia, Spania si Germania au obtinut victoria

Italia, Spania si Germania au obtinut victoria

Trei dintre puterile fotbalului mondial, Italia, Spania si Germania, au reusit sa se impuna in meciurile amicale disputate miercuri seara.

La Braga, 20.000 de spectatori au sperat intr-o victorie a portughezilor in fata Italiei. Iar, dupa cum a inceput jocul, lusitanii deschizind repede scorul, in minutul 5, prin Nuno Valente, se parea ca acestia vor avea motive de bucurie.

Organizatorii Europenelor din acest an nu au avut insa parte de victorie, Vieri (’40) si Miccoli (’75) inclinind balanta in favoarea trupei lui Trapattoni.

Reprezentativa Spaniei nu a avut emotii cu Danemarca, pe care a invins-o cu 2-0. In fata a doar 19.000 de spectatori care au luat loc in tribunele stadionului din Gijon, ibericii au deschis scorul prin atacantul lui Monaco, Fernando Morientes (’23), si l-au majorat dupa pauza, gratie reusitei lui Raul (’60).

Nici Germania nu a intimpinat dificultati, la Köln, unde a intilnit reprezentativa Belgiei. Trupa lui Vöeller s-a impus la pas, cu 3-0, golurile venind dupa aproape o repriza de tatonare. Atacantul lui Sttutgart, Kevin Kuranyi, a marcat in prelungirile primei parti, Dietmar Hamann (’55) si Michael Ballack (’81) marind apoi avantajul nemtilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS