10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea nu scapa de „marcajul“ lui Napoli

Universitatea nu scapa de „marcajul“ lui Napoli

Chiar daca a fost demis de Universitatea, Nicolo Napoli isi continua cu indirjire aventura in Banie. Nu vrea sa plece decit daca Staicu ii va achita imediat 50.000 de euro, valoarea contractului sau pe un an! Intre cererea lui Napoli si oferta lui Dinel de a rupe angajamentul in termeni amiabili exista o diferenta maricica, de 30.000 de euro.

Platit de doua ori pe ianuarie?

Evident, exista riscul ca Napoli sa reclame clubul oltean la FIFA si UEFA, posibilitate pe care italianul o ia serios in calcul. Tocmai pentru a evita o astfel de problema, mai ales ca i s-ar putea da dreptate lui Nicolo, conducerea Universitatii l-a chemat ieri-dimineata la o noua runda de negocieri, dar si pentru a-i plati ratele contractuale pe februarie si martie. Surpriza, insa: Nicolo ar fi reclamat si banii pe ianuarie, suma pe care oltenii sustin ca i-ar fi achitat-o prin Cornel Volintiru, omul lui Staicu de la Bucuresti. Totusi, cum Volintiru i-ar fi dat lui Napoli peste 4.000 de euro fara nici o semnatura, conducerea Universitatii a inghitit in sec si s-a vazut nevoita sa-l plateasca pe italian pe lunile ianuarie, februarie si martie! Surse din club au afirmat ca, atunci cind italianul si-ar fi luat banii pe ianuarie, au fost si martori, ba ca si un alt antrenor din staff-ul oltenilor si-ar fi incasat in acelasi timp rata din mina lui Volintiru.

De astazi antreneaza juniori

Una peste alta, Nicolo Napoli a fost anuntat ieri sa se prezinte in aceasta dimineata la club pentru a prelua grupa juniorilor nascuti in 1995. In acest fel, el nu poate contesta masurile luate de conducere pentru ca a fost angajat inca de la inceput ca antrenor la club, pregatirea sa nepermitindu-le oltenilor sa-l treaca in acte ca „principal“ la echipa de seniori.

In ceea ce-l priveste pe Massimiliano Savona, preparatorul fizic adus de Napoli din Italia, conducerea Universitatii sustine ca aceasta este afacerea exclusiva a lui Nicolo si ca nu are nici un contract cu clubul oltean.

L-a enervat si pe Mititelu

Se pare ca in razboiul pe care il duce in aceste zile cu clubul, Nicolo Napoli a ramas cam singur. Spre exemplu, ieri se zvonea ca si Adrian Mititelu, fostul presedinte al Universitatii, omul care l-a adus in Banie pe Napoli, s-a cam saturat sa-l sprijine. Contactat ieri, Mititelu a comentat: „Pe Napoli l-am sustinut inca de la inceput, pentru ca am crezut, si inca mai cred, ca este un profesionist adevarat. In schimb, m-a dezamagit ca nu a stiut sa piarda si a solicitat sume nejustificate. Cerind aceste sume imense, nu face decit sa dea apa la moara celor care il contesta. As vrea sa cred ca el venise aici pentru performanta, nu pentru bani si ca, pina la urma, va fi in stare sa ajunga la un «divort» amiabil“.

De fapt, n-ar fi exclus acum ca italianul sa-i ceara socoteala si lui Mititelu, desi situatia in care ajunsese echipa cu el la timona nu-l indreptateste sa ridice fel de fel de pretentii. A, ca nu prea a fost sprijinit de conducere in putinul timp pe care l-a petrecut la Universitatea este o alta problema. Dar asta nu o mai poate demonstra nicaieri, desi are dreptate, la fel cum nici clubul nu ne mai poate lamuri daca pe luna ianuarie si-a platit antrenorul de doua ori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS