12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRosu a marcat pentru Numancia

Rosu a marcat pentru Numancia

Fostul jucator al Stelei, Laurentiu Rosu, a marcat un gol in meciul pe care formatia sa, Numancia, l-a terminat la egalitate, duminica, in deplasare, scor 1-1, in compania echipei Elche, in cadrul etapei a 30-a din Segunda Division. Rosu, care a evoluat toate cele 90 de minute, a marcat in minutul 14.

In campionatul Elvetiei, „Jerry“ Gane a fost titular la Grasshopper Zurich in meciul pe care formatia sa l-a pierdut, in deplasare, cu scorul de 0-3, in fata lui Servette Geneva. Craioveanul a fost inlocuit in minutul 77 de Cengel.

In Serie B, Adrian Mihalcea a fost introdus in joc in minutul 66, in meciul pe care formatia sa, Hellas Verona, l-a terminat la egalitate, scor 0-0, cu Salernitana, in etapa a 35-a din liga secunda italiana. Ex-dinamovistul i-a luat locul lui Myrtaj.

Laurentiu Reghecampf a evoluat pe toata durata partidei pe care Energie Cottbus a disputat-o, simbata, in deplasare, cu SVW Burghausen, meci incheiat la egalitate 1-1, in cadrul etapei a 26-a a ligii secunde din Germania.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS