20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Amicalul cu Scotia este un test important“

„Amicalul cu Scotia este un test important“

Intr-o conferinta de presa care a avut loc ieri, la Bcucuresti, atacantul lui Chelsea, Adrian Mutu, a afirmat ca amicalul cu Scotia, care se va disputa miine, la Glasgow, este un test important si spera ca Romania sa cistige. Internationalul roman a mentionat ca apele s-au linistit la Nationala si atmosfera din lotul tricolorilor este buna.

In ce priveste echipa sa de club, unde nu prea mai prinde primul „11“, Adi Mutu a mentionat ca va fi greu pentru „albastri“ sa o elimine pe Arsenal in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce in tur, pe „Stamford Bridge“, scorul a fost egal, 1-1. „Arsenal este o echipa pe care nu cred ca, in acest moment, Chelsea este capabila sa o invinga“, a spus „Briliantul“.

De asemenea, Adrian Mutu, a afirmat ca spera ca nivelul fotbalului romanesc sa creasca. „Briliantul“ a mai spus ca s-a bucurat de victoria ultimei sale echipe din campionatul intern, Dinamo, si ca si-ar dori ca FC Arges sa nu retrogradeze, deoarece aceasta formatie ramine echipa sa de suflet, pentru ca l-a lansat spre performanta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS