15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPrima infringere a „Regelui“

Prima infringere a „Regelui“

Gheorghe Hagi, numit antrenor al echipei Galatasaray Istanbul la inceputul saptaminii trecute, a debutat cu stingul in aceasta postura, formatia sa fiind invinsa vineri in deplasare, cu 1-0, de Samsunspor, intr-un meci din cadrul rundei a 27-a a Superligii turce.

Jucatorii romani Ovidiu Petre si Florin Bratu au fost titulari in aceasta partida, insa nu au rupt gura tirgului. De altfel, Bratu a fost schimbat la pauza cu Berkant, iar Petre i-a lasat locul, in minutul 69, bosniacului Balic. La gazde, Giani Kirita a evoluat tot meciul.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Evren, in minutul 65. „Cim-bom“ a terminat in inferioritate numerica, dupa ce Hakan Sukur a fost eliminat in minutul 87.

Responsabilul sectiei de fotbal a clubului Galatasaray, Ergun Gursoy, i-a spus lui Hagi sa nu se lase afectat de infringerea din meciul cu Samsunspor. „Nu trebuie ca o prima infringere sa te demoralizeze. Noi asteptam de la tine performante pe termen lung. Nu puteai face toate schimbarile pe care le-ai dorit inca de la meciul cu Samsunspor si noi sintem constienti de acest lucru“, a mentionat Ergun Gursoy.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS