21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHat-trick pentru Viorel Moldovan

Hat-trick pentru Viorel Moldovan

Viorel Moldovan a marcat trei goluri in partida pe care echipa sa, FC Nantes, a cistigat-o simbata, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, in fata formatiei FC Montpellier, in etapa a 30-a a campionatului Frantei. Moldovan, care a evoluat pe toata durata partidei, a inscris in minutele 29, 49 si 90, in timp ce oaspetii au punctat prin Delhommeau (‘4-autogol) si Moullec (’58). Claudiu Keseru nu a fost folosit la FC Nantes.

Jucatorul roman a marcat 16 goluri in 13 meciuri

De la revenirea sa la echipa „canarilor“, care s-a produs in intersezon, „Moldo-gol“ a inscris pentru FC Nantes 16 goluri in 13 meciuri, devenind astfel cel mai in forma atacant care evolueaza in campionatul din Hexagon! Cu toate acestea, diriguitorii clubului francez ezita sa-i prelungeasca lui Moldovan contractul, insa atacantul roman nu duce lipsa de oferte, fiind curatat de mai multe echipe din Anglia si Italia.

Echipa lui Bölöni a invins in deplasare

Intr-un alt meci al etapei a 30-a, echipa Rennes, antrenata de Ladislau Bölöni, a invins in deplasare, cu scorul de 3-0, formatia RC Strasbourg, prin golurile inscrise de Frei, in minutele 60 si 63, si Monterrubio, in minutul 83.

Intr-o alta partida disputata simbata, echipa OSC Lille, fara fundasul Marius Baciu pe teren, a fost invinsa, in deplasare, cu scorul de 2-1, de formatia Guingamp. Pentru gazde au inscris Camara (’14, ’32), in timp ce Lille a punctat prin Bodmer (’25).

Jucatorul Sergiu Radu nu a fost folosit in partida pe care Le Mans a pierdut-o pe teren propriu, cu scorul de 0-1, in fata echipei AS Monaco. Unicul gol al partidei a fost inscris de Prso, in minutul 49.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS