5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„E mult de munca la Universitatea“

„E mult de munca la Universitatea“

La aproximativ doua ore dupa ultimul fluier al ieseanului Anton Helesteanu, Universitatea era in debandada. Napoli va pleca sigur, dar va veni oare Mircea Rednic? Simbata seara, antrenorul anului 2003, campion cu Rapidul sezonul trecut, a confirmat: „Sint antrenorul Universitatii!“, dupa care ne-a acordat un interviu.

– Domnule Rednic, bun venit la Universitatea!

– Multumesc foarte mult, dar…

– Ce, v-ati razgindit, nu mai preluati echipa?

– Astept sa fie rezolvata situatia lui Napoli si apoi vin.

– Pai, Napoli a fost anuntat dinaintea partidei de azi (simbata – n.r.) ca, in cazul unei infringeri, va fi demis.

– Atunci, vin sigur. Luni (azi – n.r.) voi fi anuntat oficial intr-o conferinta de presa, la ora 12.00, la sediul clubului, apoi voi fi prezentat jucatorilor, iar dupa-amiaza, la ora 16.00, voi conduce primul antrenament.

– V-ati ales si trupa cu care veti lucra?

– Da! Voi veni cu Marian Rada, despre care am vorbit cu cei de la Rapid si nu este nici o problema, cu Gigi Ciurea si cu Silviu Lung. Ambii sint craioveni, sint iubiti la Craiova si nu vreau eu sa se creada altceva. Oricum, pe Silvica l-am dorit si in Arabia Saudita, iar de Gigi am auzit numai lucruri bune si ca e foarte iubit de toata lumea.

– Ziceati de un preparator fizic, nu mai veniti cu el?

– Da, este vorba de un preparator fizic de la Standard Liege, dar poate din vara, acum nici nu este nevoie de asa ceva. In plus, am si eu cursuri de preparator fizic si pot face aceasta munca, mai este Adi Tudor la Craiova…

– Despre echipa ce ziceti?

– Off…E mult de munca la echipa… dar impreuna vom face treaba, altfel nu acceptam. Oricum, in primul rind e nevoie de liniste. Cu totii trebuie sa ne concentram fortele sa fie bine. Aici implic conducerea clubului, jucatorii, suporterii si pe voi, ziaristii.

– Ce va propuneti cu Universitatea?

– Sa fac o echipa de temut, care sa atace pozitiile fruntase pentru ca m-am saturat sa tot aud vorbindu-se doar de Steaua, Dinamo si Rapid!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS