11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAu invins Georgia, dar au pierdut trofeul

Au invins Georgia, dar au pierdut trofeul

In ultimul meci disputat in Cupa Europeana a Natiunilor, echipa de rugbi a Romaniei a invins simbata, la Iasi, formatia Georgiei, cu scorul de 25-18. Pentru Romania au marcat Sirbu si Tudori, cite un eseu, iar Dumbrava si Tofan au transformat doua, respectiv trei lovituri de pedeapsa. Georgienii au reusit doua eseuri, prin Maisuradze si Kvinikhidze, acesta din urma realizind si o transformare si doua lovituri de pedeapsa. Partida a fost arbitrata de brigada italiana Stefano Mancini, Nero Dordolo si Stefano Penne

In ciuda acestei victorii, reprezentativa de rugbi a Romaniei a ratat cistigarea editiei 2003-2004 a Cupei Europene a Natiunilor, dupa ce Portugalia a reusit sa invinga, cu scorul de 19-18 (13-5), selectionata Rusiei, asigurindu-si prima pozitie in clasament. Romania a ocupat pozitia secunda in clasament, cu 26 de puncte.

In urma victoriei obtinute in ultimul minut de joc in fata Rusiei, echipa Portugaliei a acumulat 28 de puncte si a cistigat pentru prima data acest trofeu. Locul trei a revenit Georgiei, cu 21 de puncte.

Intr-o alta partida disputata simbata, Cehia a invins, cu 16-6, echipa Spaniei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS