14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAstazi vine Rednic

Astazi vine Rednic

Zilele lui Nicolo Napoli pe banca alb-albastrilor erau numarate inca de la debutul returului. La Bistrita, avea doua sanse pentru a mai incurca oarecum planurile lui Dinel: victoria si egalul. Nu a reusit acest lucru si soarta sa a fost pecetluita: va petrece Sfintele sarbatori de Paste acasa, in Italia, cu familia, nu la Craiova cum isi propusese.

Ieri-dimineata, la ora 11.00, la sediul clubului craiovean, Nicolo Napoli s-a intilnit cu Dinel Staicu si cu presedintele Badea. Italianul a fost anuntat ca ii inceteaza colaborarea cu Universitatea, conform clauzei din contract, potrivit careia dupa doua infringeri consecutive poate fi demis. „Nu avem ce face, asta este viata antrenorilor“, a declarat Pavel Badea. Italianul va pleca marti in Italia. Oficialii craioveni au vrut ieri sa-i achite banii pentru trei luni de munca (aproximativ 20.000 de dolari) si biletul de avion, dar Napoli a solicitat suma pe un an intreg, adica aproape 80.000 de dolari. Prin urmare, Staicu se vede nevoit sa negocieze si astazi cu italianul, patronul oltean promitindu-i acestuia ca, daca in urmatoarele sase luni nu-si va gasi alt angajament, atunci ii va plati si restul pina la un an.

Astazi este asteptat in Banie noul antrenor al alb-albastrilor, Mircea Rednic. „Puriul“ va fi anuntat intr-o conferinta de presa care va avea loc la ora 12.00, va fi prezentat lotului de jucatori si va efectua primul antrenament. Rednic ii va avea ca secunzi pe Marian Rada, Gigi Ciurea si Silviu Lung, care va ramine in continuare sa se ocupe de pregatirea portarilor. Ex-rapidistul va antrena Universitatea un an si jumatate (ar fi si semnat aseara contractul) si va primi un salariu de 80.000 de dolari pe sezon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS