22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea are doua meciuri la Cluj

Universitatea are doua meciuri la Cluj

Pentru a putea juca, antrenorul craiovencelor s-a imprumutat de bani pentru deplasare si arbitraj

Formatia de volei feminin a Universitatii Craiova a plecat ieri-dimineata spre Cluj, unde va disputa doua partide in compania echipei locale Universitatea Jolidon. Meciurile sint restante din etapa a patra a turului si etapa a patra a returului ligii secunde (A2), in primul caz Universitatea Craiova neputind juca pentru ca nu dispunea de banii de arbitraj, iar in cel de-al doilea pentru ca majoritatea voleibalistelor clujence au fost racite.

Conducerile celor doua echipe au convenit ca ambele meciuri sa se dispute la Cluj, mai ales ca oltencele nu-si puneau prea mari sperante in acest joc, gazdele de astazi constituind o formatie net superioara, care spera la promovarea in prima divizie.

Pentru aceste jocuri, tehnicianul voleibalistelor din Banie, Adrian Cotoranu, a deplasat noua jucatoare, in lot neexistind probleme medicale. Primul meci urma sa aiba loc ieri dupa-amiaza, de la ora 17.30, pentru acesta oltencele trebuind sa achite baremul arbitrilor, o eterna problema, meciul fiind considerat pe teren propriu. Cotoranu a fost insa ferm: „Nu se pune probleme sa nu ne prezentam. Vom avea banii pentru arbitraj. Daca nu, pun de la mine, dar trebuie sa jucam, pentru a nu risca sa fim desfiintati“.

Pina la urma, tehnicianul Universitatii Craiova a facut rost de cele 12 milioane necesare (de arbitraj si deplasare), bani obtinuti cu imprumut „de la mai multe persoane“, dupa cum a afirmat acesta. Cel de-al doilea joc al craiovencelor va avea loc astazi de dimineata, de la ora 10.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS