20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Povesti vinatoresti!“

„Povesti vinatoresti!“

Boss-ul Gloriei Bistrita este un oltean de la Catane: Jean Padureanu. Abil, influent si diplomat, el isi leaga numele de promovarea si mentinerea Gloriei in primul esalon fotbalistic al Romaniei sezoane la rind, Jean Padureanu stiind sa-si foloseasca atit relatiile, cit si experienta. „Lordul“, cum este cunoscut in peisajul fotbalului romanesc (a fost, pentru citeva luni, presedinte si in Giulesti), a implinit zilele trecute 68 de ani. L-am chestionat ieri despre meciul de simbata de la Bistrita, Gloria – Universitatea.

– La multi ani! Ce cadou va doriti simbata, din partea jucatorilor Gloriei?

– Raspunsul se subintelege, respectiv ceea ce asteapta orice conducator de la echipa: sa cistige meciul!

– Ce ziceti de aceasta partida importanta pentru ambele echipe, Gloria – Universitatea?

– Este un meci normal de campionat, ca si celelalte. Universitatea vine la Bistrita sa cistige, iar noi, la rindul nostru, dorim sa cistigam… Banuiesc ca va fi un spectacol fotbalistic bun. Imi doresc ca Gloria Bistrita sa cistige, avem nevoie de victorie. Sintem pe locul noua, cu -7 la „adevar“, adica avem o situatie destul de grea. Ca atare, intilnirea de simbata este importanta pentru linistea noastra.

– Exista unele zvonuri prin Banie despre o anume reciprocitate, adica Gloria ar cistiga simbata in „contul“ meciului din tur, 3-0 pentru Universitatea. Cum comentati?

– In tur, intr-adevar, am pierdut cu un scor categoric. Am jucat mai slab, se mai intimpla in fotbal si la case mai mari. De aceea am pierdut la Craiova, nu din alte motive, cum ziceti ca s-ar insinua prin Banie. N-a fost nimic… Nu va fi nimic nici simbata! Ce se discuta la dumneavoastra sint povesti vinatoresti…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS