17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMisiune dificila pentru echipa lui Chivu

Misiune dificila pentru echipa lui Chivu

Partidele din mansa a doua a optimilor de finala ale Cupei UEFA se vor disputa astazi. Cele mai echilibrate intilniri din aceasta faza a competitiei sint PSV Eindhoven – Auxerre, Inter Milano – Benfica, Marseille – Liverpool si Barcelona – Celtic, toate formatiile avind sanse aproximativ egale sa se califice in sferturi.

Echipa la care evolueaza internationalul roman Cristi Chivu, AS Roma, are o misiune dificila in returul cu Villarreal, dupa ce a pierdut prima mansa cu 0-2. Antrenorul formatiei iberice, Francisco Garcia Gomez, este convins ca jucatorii sai ii pot elimina pe romani. „Trebuie sa abordam partida de la Roma cu aceeasi atitudine pe care am avut-o in meciul tur. De asemenea, trebuie sa fim constienti ca putem elimina formatia AS Roma si sa scriem astfel o pagina importanta in istoria clubului“, a spus tehnicianul spaniol.

Antrenorul echipei Villarreal a mentionat ca in sinul echipei exista o oarecare teama privind posibilitatea repetarii incidentelor care au condus, duminica, la suspendarea partidei Lazio – AS Roma, din etapa a 26-a a campionatului Italiei. „Situatia este una ciudata si ambigua. Ceea ce ne ingrijoreaza este faptul ca s-ar putea produce incidente similare“, a spus Gomez.

Iata programul complet al meciurilor din mansa a doua a optimilor de finala ale Cupei UEFA: FC Bruges (Belgia) – Bordeaux (Franta) in tur 1-3, PSV Eindhoven (Olanda) – Auxerre (Franta) in tur 1-1, AS Roma (Italia) – Villarreal (Spania) in tur 0-2, Real Mallorca (Spania) – Newcastle United (Anglia) in tur 1-4, Inter Milano (Italia) – Benfica Lisabona (Portugalia) in tur 0-0, Olympique Marseille (Franta) – FC Liverpool (Anglia) in tur 1-1, FC Barcelona (Spania) – Celtic Glasgow (Scotia) in tur 0-1, Valencia (Spania) – Genlerbirligi (Turcia) in tur 0-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS