13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Duminica ar trebui sa dau un raspuns Universitatii“

„Duminica ar trebui sa dau un raspuns Universitatii“

Fostul tehnician al Rapidului, dar si al arabilor de la Al Nassr, Mircea Rednic, a confirmat ieri discutiile cu oficialii Universitatii. Totusi, acesta a spus ca deocamdata nu a semnat nimic cu alb-albastrii. Comentind ideea lui Staicu ca doreste un antrenor roman pentru a se putea intelege bine cu jucatorii, Rednic a spus ca si el a avut probleme de comunicare cu arabii: „Nu stiau nici engleza, nici franceza. Am avut un translator, care nu avea nici o treaba. L-am verificat, dar era prea tirziu. Sint termeni fotbalistici care nu-i explica cum trebuie“.

– Domnule Rednic, cind veniti la Craiova?

– De ce?

– Pai, sa antrenati Universitatea.

– Aaa… a fost o discutie intre mine si Pavel Badea, simbata seara dupa meciul cu FCM Bacau, dar deocamdata atit. Sint sigur ca au mai vorbit si cu altii pentru ca este normal.

– Totusi, cit de lamuritoare a fost aceasta discutie?

– Eu trebuie sa dau un raspuns duminica dupa-amiaza, dar doar in cazul in care mai doresc pentru ca depinde de rezultatul de la Bistrita.

– De ce abia duminica, nu va tenteaza Universitatea?

– Ba da, am spus-o in tara! Doresc sa vin la Universitatea, este un club la care se doreste performanta, dar mai am niste oferte din strainatate, Republica Moldova si Rusia. In Moldova, chiar astazi (n.r. – ieri dupa-amiaza) ma intilnesc cu presedintele de la Zimbrul Chisinau, iar duminica dimineata voi vedea ce fac cu rusii. Si la rusi, ca si la Universitatea, depinde de rezultatul meciului de simbata.

– Ce echipa ruseasca este in discutie?

– Nu stiu exact. Nu e din Moscova. Stiu doar ca e pe locul patru in acest moment.

– Revenind la Universitatea, chiar nu ati discutat detaliile contractuale?

– Am vazut si eu ca a aparut perioada de timp, banii si altele, dar nu e nimic adevarat. Repet, daca nu plec in strainatate si voi mai fi dorit, abia atunci discutam. Nu ma intereseaza banii. Sint antrenor tinar care vreau sa fac cariera. Am destui bani, am afacerile mele personale. La Rapid aveam contract mai mic decit foarte multi angajati, ca sa nu mai vorbesc de jucatori!

– Cu Staicu ati discutat?

– Nu! Nu l-am vazut din iarna, cind m-am intilnit cu Adrian Mititelu. Atunci a fost prima si ultima data.

– Vreti sa veniti la Universitatea?

– Da! Daca nu se va intimpla acum, tot voi veni o data si o data. Este una dintre cele mai titrate echipe din Romania, cu un public fantastic. Intotdeauna cind am venit la Craiova mi-a tremurat sortul pe mine. Vreau sa simt acest lucru, dar din alta ipostaza.

– In cazul in care veti antrena la Craiova, veti veni si cu secunzi?

– Toti antrenorii au echipa lor cu care lucreaza. Voi vorbi cu presedintele si voi vedea, pentru ca daca este un secund ca lumea nu are rost sa-l inlocuiesc. Pe Silvica oricum l-as pastra. Cred ca o sa vin totusi si cu un secund al meu. Vreau sa aduc un preparator fizic din Belgia, cu care am lucrat la Standard, dar sa vad ce raspuns imi da.

– Lotul de jucatori il cunoasteti. Cum vi se pare?

– Este unul dintre cele mai bune din tara! La Craiova sint jucatori foarte buni, dar nu este o echipa. Ati vazut si dumneavoastra frictiunile existente. Ca echipa, Universitatea, acum, nu sperie pe nimeni!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS