23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Baciul“ este cu gindul la Galatasaray si... Universitatea

„Baciul“ este cu gindul la Galatasaray si… Universitatea

Gica Hagi este noul antrenor al lui Galatasaray, club ale carui culori, alaturi de Gica Popescu, le-a aparat ani buni, cu rezultate europene de exceptie.

Desi s-a vorbit de Tigana – si mass-media din Turcia vorbesc si acum despre posibilitatea inlocuirii lui Hagi cu Tigana! -, „Regele“ a semnat contract cu Galata, iar lui Gica Popescu i s-a propus functia de manager general al clubului din Istanbul!

„E frumos, nu? Galata, un club de traditie ce nu cred ca mai are nevoie de prezentari, sa-i propuna unui roman functia de manager general!“, a comentat Gica Popescu oferta celor de la „Cim-Bom“. „Baciu“ a refuzat, deocamdata, propunerea turcilor: „Am pornit pe un drum, acela de impresar FIFA, si nu pot peste noapte sa iau o decizie de o asemenea importanta. Am aminat raspunsul pina la vara, dar nu i-am refuzat categoric. Este adevarat, un asemenea «tren» nu-l prinzi de multe ori in viata, dar eu sint adeptul lucrurilor facute cu mult discernamint. Daca acceptam propunerea Galatei insemna sa renunt la cariera pe care tocmai am inceput-o si care imi place, impresariatul. De aceea, analizez cu atentie pasii pe care ii am de facut. Nu ma grabesc… Eu sint adeptul altor pasi in viata“.

„Cind veti prelua FC Universitatea?“ La aceasta intrebare, adresata de citiva ziaristi in sala de protocol a Aeroportului International din Craiova, Gica Popescu a evitat un raspuns transant, ridicind, semnificativ, din miini…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS