10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAdversari facili pentru Pavel si Hanescu

Adversari facili pentru Pavel si Hanescu

Andrei Pavel il va intilni va rusul Dmitri Tursunov in primul tur al turneului de la Miami, competitie din cadrul circuitului ATP care este dotata cu premii in valoare de 3,45 milioane de dolari. In cazul unei victorii, Pavel va juca in mansa a doua cu chilianul Nicolas Massu.

La rindul sau, Victor Hanescu va evolua in primul tur impotriva slovacului Karol Beck. In cazul in care va trece de Beck, numarul 76 ATP, Hanescu (nr. 65 ATP) il va intilni pe al doilea favorit al turneului, americanul Andy Roddick.

Din pacate, Razvan Sabau s-a oprit in turul secund al calificarilor, dupa ce a fost invins, cu scorul de 6-7 (2), 0-6, de brazilianul Ricardo Mello.

Meciuri din primul tur masculin

Principalele partide care se vor disputa in mansa intii a turneului masculin de la Miami sint urmatoarele: Nicolas Escude (Franta) – Goran Ivanisevic (Croatia), Thomas Enqvist (Suedia) – Nicolas Lapentti (Ecuador), Alex Bogomolov (SUA) – Karol Kucera (Slovacia), Nicolas Kiefer (Germania) – Igor Andreev (Rusia), Raemon Sluiter (Olanda) – Wayne Ferreira (Africa de Sud), Nikolay Davidenko (Rusia) – Thomas Johansson (Suedia), Hicham Arazi (Maroc) – Thierry Ascione (Franta), Davide Sanguinetti (Italia) – Ivan Ljubicic (Croatia), Alberto Martin (Spania) – Stefan Koubek (Austria), Robin Soderling (Suedia) – David Ferrer (Spania).

Ruxandra Dragomir, la un pas de tabloul principal

Tenismena romana Ruxandra Dragomir a trecut de al doilea tur preliminar si continua cursa pentru calificarea pe tabloul principal al turneului feminin de tenis de la Miami. In mansa a doua preliminara, Dragomir a depasit-o in doua seturi, cu scorul de 6-4, 6-4, pe Anna-Lena Groenefeld (Germania). In ultimul tur preliminar, Dragomir o va avea ca adversara pe Barbora Strycova (Cehia).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS