22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorie pentru echipa lui Bölöni

Victorie pentru echipa lui Bölöni

Echipa antrenata de Ladislau Bölöni, Rennes, a invins pe teren propriu, cu scorul de 4-3 (2-2), formatia Olympique Marseille, in ultimul meci al etapei a 29-a a campionatului Frantei. Golurile invingatorilor au fost marcate de Frei, in minutele 35, 39, 60 si 74, in timp ce pentru oaspeti au inscris Battles (’31), Drogba (’45) si Mido (’72).

Tot in runda a 29-a a campionatului din Hexagon, atacantul roman Viorel Moldovan a jucat pe toata durata partidei pe care echipa sa, FC Nantes, a pierdut-o in deplasare, cu scorul de 1-0, in fata formatiei Olympique Lyon. Unicul gol al partidei a fost inscris de Elber, in minutul 26. Celalalt atacant roman al „canarilor“, Claudiu Keseru, nu a fost utilizat in acest meci.

Nici Sergiu Radu nu a evoluat in partida pe care echipa sa, Le Mans, a terminat-o la egalitate, scor 0-0, in deplasare, in compania formatiei Bastia. La rindul sau, Marius Baciu a fost rezerva la OSC Lille in partida incheiata cu scorul de 1-1, pe teren propriu, in fata echipei RC Lens. Pentru Lille a marcat Moussilou (’31), in timp ce Lens a punctat prin Coridon (‘6).

In clasament conduce Olympique Lyon, cu 60 de puncte, fiind urmata de AS Monaco, cu 60 de puncte, si Paris Saint-Germain, cu 57 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS