16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu a cazut in dizgratie

Mutu a cazut in dizgratie

Adrian Mutu are probleme la Chelsea, tot mai multi oameni din anturajul acestei echipe fiind nemultumiti de achizitionarea atacantului roman. Mutu a fost transferat la Chelsea de la AC Parma, in august 2003, in a schimbul a 15,8 milioane de lire sterline. Nici Hernan Crespo, care a fost achizitionat cu 16,8 milioane de lire sterline, nu este apreciat, considerindu-se ca are un randament scazut.

„Mutu si Crespo nu ar fi trebuit cumparati“

Cel mai aprig critic al celor doi atacanti este Ken Bates, fostul presedinte al gruparii Chelsea, care a spus ca patronul rus al clubului londonez, Roman Abramovici, a cheltuit prea multi bani pentru achizitionarea unor jucatori, precum Adrian Mutu si Hernan Crespo. „Abramovici a cheltuit aproape 40 de milioane de lire sterline pentru aducerea unor atacanti ca Adrian Mutu si Hernan Crespo si totusi golgheterul campionatului Angliei este Mikael Forssell, de la Birmingham City, unde a fost imprumutat gratis de Chelsea. Aveam in lot patru atacanti: Jimmy Floyd Hasselbaink, Eidur Gudjohnsen, Carlton Cole si Forssell. De aceea, eu nu i-as mai fi cumparat pe Mutu si Crespo“, a afirmat Bates, care a demisionat recent din functia de presedinte al clubului Chelsea.

„Briliantul“, rezerva de lux

Desi este complet refacut dupa accidentarea suferita in urma cu citeva saptamini, Adrian Mutu a ramas pe banca de rezerve pe toata durata partidei pe care Chelsea a cistigat-o la sfirsitul saptaminii trecute, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, in fata formatiei Fulham, in etapa a 29-a a campionatului Angliei. In schimb, Crespo a fost titular, insa s-a zbatut tot meciul. In partida de simbata, pentru Chelsea au marcat Gudjohnsen (‘7) si Duff (’30), in timp ce pentru Fulham a inscris Pembridge (’18).

De cind s-a transferat la Chelsea, Mutu a inscris sase goluri in cele 23 de meciuri pe care le-a jucat in campionat, in timp ce Crespo a marcat de opt ori in 15 partide.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS