20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMihalcea a inscris pentru Verona

Mihalcea a inscris pentru Verona

Italia. Adrian Mihalcea a marcat un gol in partida pe care echipa sa, Hellas Verona, a pierdut-o duminica, in deplasare, cu scorul de 1-4, in fata formatiei Genoa, in etapa a 34-a din Serie B. Mihalcea, care a jucat tot meciul, a inscris unicul gol al oaspetilor in minutul 90.

Echipa US Palermo, cu fundasul Valentin Nastase pe banca de rezerve, a invins pe teren propriu, cu scorul de 1-0, formatia Ascoli. Nastase a fost introdus pe teren in minutul 16, in locul lui Grosso, si a primit un cartonas galben.

Mijlocasul Bogdan Patrascu a fost rezerva in partida pe care echipa sa, Piacenza, a terminat-o la egalitate acasa, scor 0-0, cu formatia Catania. Patrascu a fost introdus pe teren in minutul 46, in locul lui Tarana.

Elvetia. Echipa Grasshopper Zürich, cu atacantul craiovean Ionel Gane titular, a fost invinsa pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de formatia FC Wil, in etapa a 25-a a campionatului elvetian. Gane, care a primit un cartonas galben in minutul 87, a jucat tot meciul, in timp ce mijlocasul Mihai Tararache nu a fost folosit. Fundasul Iulian Filipescu a fost titular in partida pe care echipa sa, FC Zürich, a cistigat-o in deplasare, cu scorul de 3-1, in fata formatiei St. Gall. Filipescu a jucat tot meciul si a primit un cartonas galben in minutul 86.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS