16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHagi s-a reintors la Galatasaray

Hagi s-a reintors la Galatasaray

Presa din Istanbul a informat ieri ca Gheorghe Hagi, care a mai pregatit echipa nationala a Romaniei si formatia turca Bursaspor, va semna un contract cu Galatasaray valabil pina la sfirsitul acestui sezon. Hagi urma sa conduca aseara primul sau antrenament la echipa din Istanbul, unde a evoluat mai multe sezoane, si sa sustina o conferinta de presa.

„Regele“ s-a deplasat la Istanbul duminica noapte, cu o cursa charter, impreuna cu impresarul Gica Popescu si urma sa aiba aseara o discutie decisiva cu conducerea „Cim-bom“, care i-ar fi propus un contract pina la sfirsitul acestui sezon. In cazul in care Hagi va obtine rezultate bune, conducerea clubului nu va mai apela la alt antrenor pentru sezonul viitor.

Presedintele Canaydin a fost reales

La Galatasaray s-a desfasurat simbata Adunarea Generala, care l-a reales, pentru o perioada de doi ani, in functia de presedinte al clubului pe Ozhan Canaydin. Principalul contracandidat al lui Canaydin a fost Mehmet Cansun. Canaydin a fost votat de 1.353 dintre participantii la Adunarea Generala, in timp ce Cansun a primit 1.175 de voturi. Dupa ce Fatih Terim a demisionat, Ozhan Canaydin a adoptat ideea lui Cansun, care intentiona, in cazul cistigarii alegerilor, sa il aduca la conducerea tehnica a echipei Galatasaray pe Gica Hagi.

Terim si-a incheiat mandatul cu o infringere

Fatih Terim a pierdut ultimul meci in care a stat pe banca tehnica a Galatei, „Cim-bom“ fiind invinsa pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), de formatia Caykur Rizespor, intr-o partida din cadrul etapei a 26-a a campionatului Turciei. Unicul gol al echipei Galatasaray a fost inscris de Hakan Sukur, in minutul 33, din penalti. Pentru Caykur Rizespor au marcat Saffet Akyuz (‘8) si Okan Ozturk (’35-p).

La Galatasaray, mijlocasul Ovidiu Petre a evoluat pe toata durata meciului, in timp ce atacantul Florin Bratu a jucat pina in minutul 46, cind a fost schimbat cu Mulayim.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS