21.7 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Stejarii“ au fost doboriti de rusi

„Stejarii“ au fost doboriti de rusi

Reprezentativa de rugbi a Romaniei a suferit simbata, in etapa a 4-a a Cupei Europene a Natiunilor, prima infringere de la venirea pe banca tehnica a antrenorului francez Phillippe Sauton. Selectionata tricolora a pierdut in deplasare, scor 24-33 (3-21), partida cu nationala Rusiei, la capatul unei intilniri dominate in totalitate de gazde.

Pentru „stejari“ au marcat Sauan si Toderasc, cite un eseu, si Dumbrava, trei transformari si o lovitura de penalizare. Pentru reprezentativa Rusiei au inscris Kazantsev, Grachev si Shelepkov, cite un eseu, Kljuchnikov, un eseu si un eseu de penalizare si Simonov, trei lovituri de penalizare si doua transformari.

Romania a evoluat in componenta: Maftei – Voicu, Sauan, Gontineac, Teodorescu – Dumbrava, Sirbu – Tonita, Socol, Tudori – Petrichei, Cristian – Socaciu, Mavrodin, Dima. Au mai evoluat: Toderasc si Mersoiu.

„Am jucat foarte slab!“

Presedintele Federatiei Romane de Rugbi, George Straton, a spus ca echipa Romaniei nu a jucat nimic in partida cu Rusia. „Am jucat foarte slab! S-a vazut ca am avut probleme pe inaintare, unde s-au pierdut multe baloane. Am ratat placaje, am pierdut tuse si am cedat si in moluri. Toate astea au dus la o infringere in fata unui adversar destul de puternic“, a spus Straton.

„Stejarii“ se mentin pe primul loc

Intr-o alta partida disputata simbata, Georgia a invins pe teren propriu, scor 16-0, reprezentativa Cehiei. Intilnirea Spania – Portugalia s-a disputat aseara. Pe primul loc in clasament se afla reprezentativa Romaniei (23 puncte), urmata de Portugalia (22 puncte), Georgia (20 puncte), Rusia (14 puncte), Cehia (12 puncte) si Spania (9 puncte).

In etapa a 5-a a CEN, programata pe 27 martie, se vor disputa partidele Romania – Georgia, Portugalia – Rusia si Cehia – Spania.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS