5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGabriel Moraru si Gabriel Trifu merg mai departe

Gabriel Moraru si Gabriel Trifu merg mai departe

In satelitul international de la Rovinj (Croatia), dotat cu premii in valoare totala de 25.000 de dolari, tenismanul Gabriel Moraru, principalul favorit al turneului, s-a calificat in sferturile de finala ale competitiei, dupa victoria cu 6-4, 6-4 in fata germanului Alex Satschko.

In optimile aceluiasi turneu, Adrian Gavrila, care dispusese de croatul Marin Bradaric cu 6-3, 6-2, a fost invins, dupa trei seturi, 6-3, 3-6, 3-6, de spaniolul Ivan Esquerdo, favoritul numarul sase al competitiei.

Cuplul Moraru – Barbu,

in semifinale, la dublu

In proba de dublu, in sferturi, principalii favoriti ai satelitului din Croatia, Adrian Barbu si Gabriel Moraru, au trecut de croatii Marin Bradaric si Ivan Stelko in doua seturi, 6-3, 6-3. In optimi, perechea romana Razvan Lupsescu / Adrian Ungur a dispus cu 6-3, 6-2 de cuplul Luca Curati (Italia) / Roman Kutac (Cehia), care i-a inlocuit pe italienii Federico Torresi si Simone Vagnozzi (nr. 2), in timp ce Teodor Bolanu si Adrian Gavrila au pierdut in fata croatilor Mislav Hizak / Nikola Martinovic, cu 6-7 (3), 3-6.

La concursul din Croatia au mai participat si alti jucatori romani, dar acestia au iesit inca din primul tur. Adrian Barbu a pierdut fara drept de apel, 0-6, 0-6, in fata colegului sau de la dublu Gabriel Moraru, Ionut Moldovan, considerat al doilea favorit, a cedat si el austriacului Thiemo Maier, 4-6, 3-6, Teodor Bolanu a fost invins in disputa cu austriacul Marco Mirnegg, cap de serie nunarul patru, 1-6, 6-4, 2-6, in timp ce Adrian Ungur a fost depasit de francezul Xavier Pujo, cap de serie numarul sapte, in doua seturi, 6-7 (3), 3-6.

Trifu a trecut in turul secund

La Lagos (Portugalia), intr-un turneu dotat cu premii in valoare de 10.000 dolari, tenismanul Gabriel Trifu s-a calificat in turul secund, in urma victoriei cu 6-3, 6-4 in disputa cu suedezul Rickard Holstrom. Trifu continua competitia si in proba de dublu, unde face pereche cu italianul Giancarlo Petrazzuolo. Cei doi au depasit, in primul tur, cuplul Mihail Karpol (Croatia) / Jose Pires da Silva (Portugalia), cu 6-2, 6-3 .

In cadrul satelitului de la Badalona (Spania), cu premii in valoare 25.000 de dolari, la dublu, perechea spaniola German Puentes / Hector Ruiz a invins tandemul romanesc Victor Crivoi /Adrian Cruciat, considerati favoritii numarul trei, cu 6-4, 6-4.

Un alt tenismanul roman, Razvan Sabau, a fost eliminat in primul tur al turneului de la Ciudad de Mexico, dotat cu premii in valoare totala de 125.000 de dolari. Sabau a fost invins, in runda inaugurala, cu scorul de 6-7 (3), 7-6 (5), 6-4, de catre italianul Martin Vassallo Arguello, cap de serie numarul patru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS