11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportElectro si Armata au cistigat, CFR a pierdut

Electro si Armata au cistigat, CFR a pierdut

Gruparea din Valea Rosie a obtinut trei puncte mari, pe teren propriu, in partida de ieri cu FC Lapusata. Elevii lui Bicu s-au impus cu 1-0, gratie reusitei din minutul 66 a lui Bucur, care a marcat cu capul, in urma unei centrari a lui V. Stancu. Jucatorii lui Electro au parut, in prima repriza, apasati de frica unui esec, dar si-au revenit in partea secunda. Pe final, craiovenii, ramasi in zece oameni (V. Stancu a fost eliminat pentru doua galbene – ’81 si ’85), au trebuit sa faca fata presiunii vilcenilor, napustiti in atac, dar s-au descurcat onorabil.

Desi a evoluat cu un om mai putin din minutul 44 (eliminat Boroiban), Armata s-a impus fara probleme, pe teren propriu, in fata lui FC Olt Scornicesti. „Militarii“ au cistigat cu 2-1, prin golurile lui Gusatu (’25) si Turcila (’64), pentru oaspeti punctind Marinac (’85).

Stiinta CFR a facut un joc bun la Caracal, insa s-a intors fara nici un punct, gazdele reusind sa se impuna cu 1-0, printr-un gol venit in ultimele minute ale intilnirii.

Celelalte rezultate: Oltchim Vilcea – Dunarea Calafat 2-0, Petrolul Videle – Prodchim Bals 1-0, Turris Magurele – Dunarea Zimnicea 0-1, Oltul Slatina – Juventus Pitesti 3-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS