8.9 C
Craiova
vineri, 29 mai, 2020
Știri de ultima oră Sport Panathinaikos si AEK Atena s-au calificat in semifinale

Panathinaikos si AEK Atena s-au calificat in semifinale

Panathinaikos Atena, echipa la care evolueaza mijlocasul roman Lucian Sinmartean, si AEK Atena, formatia antrenata de Ilie Dumitrescu, s-au calificat in semifinalele Cupei Greciei, dupa victoriile obtinute miercuri seara, in mansa a doua a sferturilor de finala.

Lidera campionatului, Panathinaikos, a invins, cu scorul de 2-1, pe Patraikos (liga a II-a), dupa ce in tur se impusese cu 1-0. Dimitris Papadopoulos a deschis scorul pentru Panathinaikos, in minutul 20, Patraikos egalind prin Sakis Georgopoulos. Golul victoriei a fost marcat in urma unei faze create de Lucian Sinmartean, care l-a servit excelent pe Miltos Sapanis (’79).

La rindul sau, echipa antrenata de Ilie Dumitrescu, AEK Atena, a invins, cu scorul de 3-2 (1-0 pe teren propriu, in tur) pe Iraklis Salonic, gratie golurilor semnate de Yiannis Okkas si Nikos Lyberopoulos (2), respectiv, Dimitris Ioannou si Marcin Miecel.

In semifinale s-au mai calificat Olympiakos Pireu si Kastoria (liga a III-a).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Rinitele alergice sezoniere afectează până la o treime din...

Polenul, dar și vegetația urbană, prin prezența plantelor alergizante (ambrozia) cresc riscul dezvoltării afecțiunilor alergice. Prevalența condițiilor alergice s-a mărit semnificativ în...

Modernizare mai scumpă pentru trei străzi din Craiova

Strada Plopului, Mesteacănului şi Trandafirului sunt trei străzi dintr-un pachet de 27 care vor fie modernizate pe acordul-cadru până la sfârșitul anului...