10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGane a reusit „dubla“

Gane a reusit „dubla“

Ionel Tersinio Gane, fostul atacant al Universitatii Craiova, a marcat doua goluri pentru actuala sa echipa, Grasshopper Zürich, care a terminat la egalitate in deplasare, 2-2, cu Aarau, in etapa a 24-a a campionatului Elvetiei.

Grasshopper Zürich a condus de doua ori pe tabela de marcaj, gratie golurilor marcate de „Jerry“ Gane in minutele 11 si 23, dar Aarau a egalat de fiecare data prin Mihail Kavelasvili (’15) si Marek Citko (’45-penalty).

Gane, care a marcat zece goluri in 20 de meciuri sustinute in acest sezon, a fost schimbat cu Da Silva (’83), in timp ce Mihai Tararache, celalalt roman de la Grasshopper, a jucat pina in minutul 62, cind i-a lasat locul lui Shala. Tararache a primit un cartonas galben in minutul 23.

Echipa lui Filipescu a cistigat

FC Zürich, echipa la care evolueaza fundasul roman Iulian Filipescu, a produs surpriza acestei runde, invingind in deplasare, cu scorul de 1-0, pe lidera FC Basel. Unicul gol al partidei a fost marcat de Gygax (‘7). Iulian Filipescu a fost titular si a jucat toate cele 90 de minute ale meciului de la Basel.

Basel este lidera autoritara

In alte partide din etapa a 24-a a campionatului Elvetiei, Young Boys Berna a invins in deplasare pe Wil, cu 3-1, St. Gallen a intrecut, tot in deplasare, cu 3-2, pe Thun, iar Servette Geneva si Neuchatel Xamax au terminat la egalitate, 2-2.

In clasament, pe primul loc se mentine FC Basel, cu 61 de puncte, urmatoarele pozitii fiind ocupate, in ordine, de Young Boys, cu 49 de puncte, Servette, cu 42 de puncte, Grasshopper, cu 31 de puncte, si FC Zürich, cu 30 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS