29 C
Craiova
vineri, 10 iulie, 2020
Știri de ultima oră Sport Napoli: „Nu-mi pasa daca ma lucreaza jucatorii!“

Napoli: „Nu-mi pasa daca ma lucreaza jucatorii!“

Conferinta saptaminala de presa a Universitatii, sustinuta cu o zi mai devreme, deoarece echipa pleaca astazi spre Bacau, pentru meciul de simbata, cu FCM din localitate, a avut drept scop prezentarea oficiala a lui Ionut Lutu, ultimul jucator transferat in Banie.

Dupa ce „Piticul“ a pozat in tricoul Universitatii, ofiterul de presa Camelia Stancu s-a scuzat de faptul ca „tricoul cu numar 26 este prezentat a doua oara la doi jucatori, dar Buglea a preluat acum tricoul cu numarul patru“.

La rindul sau, Lutu a fost scurt in declaratii: „Ma bucur ca am revenit la Universitatea. Sper sa fac treaba buna. La Universitatea ma simt cel mai bine. A fost o iarna destul de agitata pentru mine, dar sper sa ma linistesc acum“.

Apoi, tirul intrebarilor a fost indreptat spre „principalul“ Nicolo Napoli, tema fiind meciul cu Otelul si cel care urmeaza, cu FCM Bacau. Despre partida cu galatenii, Napoli nu a dorit sa mai comenteze, limitindu-se la a spune: „A fost, dar a trecut, acum conteaza ce urmeaza“.

Vorbind despre partida de la Bacau, italianul a afirmat: „Va fi o deplasare dificila. Ne asteapta un teren greu, dar si o echipa motivata. Am vazut si ce tactica foloseste Lupescu, care este un antrenor tinar. Joaca acelasi stil cu mine, 4-4-2, dar sper sa rezolv meciul in favoarea mea, mai ales ca lotul este aproape complet prin venirea «cartii verzii» a lui Randjelovic. In plus, sint sanse mari ca si Lutu sa fie apt de joc“.

„Lutu va juca mijlocas stinga“

In ceea ce-l priveste pe Ionut Lutu, Napoli a spus ca-l cunoaste destul de bine si ca a auzit ca in urma cu un an si jumatate a cistigat de unul singur partida din deplasare, cu Bacaul. Chestionat pe ce post il va utiliza pe Lutu, Napoli a fost ferm: „mijlocas stinga!“, iar cind a fost intrebat unde va juca Stinga in acest caz, italianul a evitat un raspuns direct: „Pe stinga pot evolua si alti jucatori. Veti vedea simbata, la meci, vor fi destule surprize!“.

„E liniste la echipa!“

Mai multi jucatori au afirmat public ca sint nemultumiti si ca la antrenamente se vede clar ca Napoli nu este atit de autoritar cum ar trebui, avind in vedere incidentele cu Njock la meciul cu Pandurii, faptul ca, la antrenament, Stinga a sutat in camerunez, ca Plesan nu a dorit sa joace simbata cu Otelul mijlocas stinga si altele. Surprinzator pentru toti, Napoli a spus: „Nu exista tensiune in vestiar! Plesan a jucat bine mijlocas stinga. Am fost nevoit sa recurg la acest lucru, chiar daca stiam ca Mihaita este mijlocas central. Jucatorii imi asculta sfaturile, raspund la ce le cer eu, deci nu sint probleme“. La intrebarea: „Simtiti ca sint in echipa jucatori care nu va agreeaza ca antrenor, mai ales ca exista un precedent cu voturile impotriva dumneavoastra?“, Napoli a lasat impresia unui om… linistit: „Nu-mi pasa, ce a fost a fost. Sint antrenor la Universitatea si ma gindesc numai la viitor!“.

Napoli a mai vorbit despre cantonamentele dinaintea partidelor, la care nu va renunta, iar despre lotul care il va deplasa la Bacau a spus ca se hotaraste abia astazi, dar Lutu va fi sigur intre cei care urmeaza sa plece, chiar daca nu-i soseste „cartea verde“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Şi Ţicleanu o vrea pe Ştiinţa campioană: „Oltenii mei...

Deşi este cunoscut ca un simpatizat al echipei patronate de Adrian Mititelu, FCU, Aurel Ţicleanu îi ţine pumnii Universităţii Craiova în acest final de campionat al Ligii 1.

ȘTIRI GdS

Legea prin care orice referire la identitatea de gen...

Președintele Klaus Iohannis a atacat vineri la Curtea Constituțională legea adoptată pe 16 iunie de Senat prin care a fost interzisă în...

Şi Ţicleanu o vrea pe Ştiinţa campioană: „Oltenii mei...

Deşi este cunoscut ca un simpatizat al echipei patronate de Adrian Mititelu, FCU, Aurel Ţicleanu îi ţine pumnii Universităţii Craiova în acest final de campionat al Ligii 1.

România: Veniturile medii lunare ale unei familii au...

Veniturile totale medii lunare ale unei gospodării din România, în termeni nominali, au fost de 5.119 lei în primul trimestru al acestui...

România: 592 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că până astăzi pe teritoriul României, au fost confirmate 31.381 de cazuri de persoane infectate cu...

Sprijin de 41.5% din salariu pentru angajatorii cu salariaţi...

Angajatorii ai căror salariaţi au beneficiat de șomaj tehnic în contextul pandemiei de SARS-CoV-2 și cărora le sunt menținute raporturile de muncă...

Un polițist din cadrul IPJ Olt are coronavirus

Un polițist din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice, din cadrul IPJ Olt, a prezentat simptome specifice COVID-19. În...