Acasă Sport Duel romanesc in primul tur

Duel romanesc in primul tur

-

In prima mansa a turneului international de tenis de la Rovinj (Croatia), care este dotat cu premii in valoare de 25.000 de dolari, se vor infrunta doi jucatori romani, principalul favorit, Gabriel Moraru, urmind sa-l intilneasca pe Adrian Barbu. Pe tabloul principal al competitiei de simplu se mai afla alti patru jucatori romani, care vor intilni in primul tur urmatorii adversari: Ion Moldovan (nr. 2) – Thiemo Maier (Austria), Adrian Gavrila – Marin Bradaric (Croatia), Teodor Bolanu – Marco Mirnegg (Austria, nr. 4), Adrian Ungur – Xavier Pujo (Franta, nr. 7).

La dublu, cuplul Adrian Barbu / Gabriel Moraru (nr. 1) s-a calificat in mansa a doua dupa ce a invins in primul tur, cu scorul de 7-6 (5), 6-3, perechea ucraineana Nick Diaciok / Serghei Iarosenko. La rindul lor, romanii Teodor Bolanu / Adrian Gavrila vor juca in compania croatilor Mislav Hizak / Nikola Martinovic, Razvan Lupsescu / Adrian Ungur ii vor intilni pe italienii Federico Torresi / Simone Vagnozzi (nr. 2).

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Este o zi în care latura financiară a vieţii cotidiene vă interesează cel mai mult. Veniturile din munca desfăşurată sunt fluctuante,...

Bancul zilei

Căutând să depisteze cauzele nevrozei de care suferea copilul Bulă, medicul îl întreabă: În timpul vacanţei, tatăl tău s-a...

Gorjul redevine roșu

Liberalii nu numai că au pierdut alegerile în Gorj, dar au rămas și fără localitățile conduse de primari liberali. PSD Gorj a reușit să câștige alegerile în şase din cele nouă orașe. Liberalii au pierdut alegerile inclusiv în municipiul Motru, condus de penelistul Gigel Jianu.