20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportContra ar putea fi titular cu Betis

Contra ar putea fi titular cu Betis

Internationalul roman Cosmin Contra, fundasul echipei spaniole Atletico Madrid, pare sa fi intrat in gratiile tehnicianului sau Gregorio Manzano. Dupa operatia suferita in octombrie anul trecut, Contra a revenit pe gazon la sfirsitul lunii ianuarie, dar antrenorul madrilenilor nu l-a prea luat in seama, preferind sa-l tina mai mult pe banca de rezerve. „Gurita“ a disputat primul si unicul sau meci ca titular, in aceasta editie de campionat, pe 14 februarie, in partida cu FC Barcelona.

Mai mult, s-a vorbit ca romanul va parasi Atletico la finalul sezonului, presa iberica notind ca jucatorul nu duce lipsa de oferte. In aceste conditii, se pare ca antrenorul Manzano si-a schimbat optiunile si va miza pe fundasul „tricolor“, care este dat de ziarele spaniole ca posibil titular in meciul pe care Atletico il va sustine, simbata, cu Betis Sevilla, in etapa a 29-a din Primera Division.

„Antrenorul Gregorio Manzano a efectuat marti dimineata un antrenament in care a folosit diverse formule de echipa, printre care si una in care era Contra. Apararea a fost punctul care l-a preocupat cel mai mult pe tehnician, iar Manzano a lasat sa se intrevada posibilitatea ca romanul Contra sa ocupe postul de fundas dreapta“, noteaza cotidianul Mundo Deportivo.

Madrilenii ocupa in prezent locul sase in campionat, cu 41 de puncte, pozitie care le-ar asigura prezenta in sezonul viitor al Cupei UEFA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS