11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Au gresit cind m-au dat afara“

„Au gresit cind m-au dat afara“

Tehnicianul lui Besiktas, Mircea Lucescu, a fost abordat marti de un grup de suporteri ai Galatey, in timp ce vizita unele obiective turistice din Istanbul, acestia cerindu-i romanului sa revina la gruparea „Cim-bom“.

Cu aceasta ocazie, „Il Luce“ a facut declaratii referitoare la Galatasaray si la modul in care acest club a renuntat la serviciile sale, in urma cu doua sezoane. „Au actionat fara sa se gindeasca si au gresit mult“, a spus Lucescu.

Antrenorul roman a mai mentionat ca Galata, care are in prezent datorii mari, ar trebui sa urmeze exemplul lui Real Madrid. „Realul isi plateste datoriile cu ajutorul primariei. Si Galatasaray ar trebui sa procedeze la fel“, a precizat Lucescu, care considera ca Mehmet Cansun are cele mai mari sanse de a deveni presedintele clubului Galatasaray, dupa alegerile de simbata.

Altfel, cotidianul Hurriyet noteaza ca Mircea Lucescu intentioneaza sa isi cumpere o vila in cartierul Eminonu din Istanbul. „Vreau sa fiu vazut de voi ca un turc. Nu sint turist aici. As vrea sa traiesc in Eminonu dupa ce imi voi incheia cariera de antrenor. Sint fascinat de apa, oamenii si aerul mistic din acest cartier. Oamenii sint minunati si foarte sufletisti“, s-a confesat Lucescu jurnalistilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS